Gde su Vam bile oči? Najlepša kandidatkinja nije prešla cenzus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Prema mini anketi koju su sproveli među glasačima ubedljivo najlepša kandidatkinja na prethodnim lokalnim izborima u Kragujevcu bila je Ivana Dželatović iz ovdašnjeg sela Desimirovac. Ona je nastupila na odborničkoj listi „Reči a ne dela dr Vladica Stanojević“ koja je, na žalost muškog dela posmatrača tv prenosa lokalnog parlamenta osvojila svega 1,83 odsto glasova- što je bilo nedovoljno za potreban cenzus.

Inače, kako se vidi na FB profilu Ivana je poreklom sa Kosova i Metohije rođena je 1988. godine i udata je. Završila je Srednju medicinsku školu „Sestre Ninković“ u Kragujevcu i zaposlena je u Domu za odrasle „Male Pčelice“. Upravo u ovoj ustanovi je i vd direktor dr Stanojević- propali gradonačelnički kandidat na prethodnim izborima.

odličan izbor kadrova; dr Vladica Stanojević

Za Dželatovićku slovi da je izuzetno vredna i prodorna o čemu govori činjenica da se svojim radom vrlo brzo nametnula kao jedan od ključnih operativnih kadrova, i visoko rangirana u ustanovi kao najbliži saradnik direktora Stanojeviča. Nepotvrđene glasine kažu da  je u rekordnom roku došla do rešenja za stalno, koje je prema nekim informacijama već potpisano, a prema drugim – samo što nije stavljen potpis u nadležnom Ministarstvu za rad boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije kojim rukovodi ministar Zoran Đorđević.

zli jezici montiraju aferu sa radnom listom

Oko njenog angažovanja u kampanji u čaršijskoj javnosti digla se velika prašina. Na Fb nalogu, koji je očigledno formirala suprotna politička grupa dr Stanojevića objavljena je radna lista gde je ime Ivane Dželatović na prvom mestu. Navodno time se ilustruje  da se dok je bila u kampanji vodila kao da je na radnom mestu. Štaviše, zluradi proitvnici išli su i dotle da su objavaili i fotografiju navodnog džipa državne ustanove „Male Pčelice“ ispred zgrade u kojoj živi, a koji je navodno dovezao lično direktor  van radnog vremena- kako bi otišli na predizborni skup. Nejasno se vidi da je džip ukrađen smajlijima od torte ili nekog šlaga.

Inače, po njenom profilu vidi se da ova prelepa žena ima stila, voli renomirane turističke destinacije, koktele..

Da se se radi o kadru koji bi svaka stranka poželela u svojim redovima pogledajte u galeriji fotografija koje su  krasile njen profil dok je bila kandidat za odbornicu.

državni džip u kampanji?

Inače, Zavod za odrasle Male Pčelice sa svojih 900 štićenika i 300 zaposlenih najveća je ustanova tog tipa u Evrpoi. Poslednjih godina doživeo je pravi procvat baziran na kocenptu razvoja Vojislava Lazovića, poznatog kragujevačkog privrednika i ugostitelja.

Sve u svemu nade za ovu prelepu i pametnu ženu itekako ima. I pored svih nerazumevanja koje je prate u čaršijskim preplitanjima. Pa čak i u svojoj izbornij jedinici gde je i pored skupa od stotinak ljudi dobila svega – 13 glasa!

ucentar.rs

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar