Narod pokušava da uđe u Narodnu skupštinu- srušena ograda, čekaju se studenti (direktno)

Veliki broj građana posle najave da se u Beogradu uvodi policijski čas od petka do ponedeljka, okupio se  ispred Narodne SKupštine Republike Srbije. Uzvikuju se parole „napolje, napolje“, a nože se čuti da je najava uvođenja policijskog časa neustavna. Blokiran je saobraćaj na raskrsnici Trga Nikole Pašića i Takovske ulice.  Nekoliko trolejbusa i autobusa GSP stoje ispred Glavne pošte u Takovskoj ulici. Policija je prisutuna i za sada stoji sa strane.. Građani lupaju u šerpe i uzvikuju „hoćemo da radimo“. Primećuje se da su pristuni i lideri iz opozicionih stranaka koji su bojkotovali izbore. Velika grupa građana pokušala je da uđe u jednom trenutku u Narodnu Skupštinu. Porušena je i ograda koja je fizički odvajala masu od zgrade parlamenta. Građani čekaju studente, koji su prema nekim informaccijama krenuli da se pridruže protestima. Policija trentuno interveniše terajući masu ispred Parlaemnta. Čuje se „ustanak, ustanak“..

POZIVAMO SVE LJUDE KOJIMA JE DOSTA SVEGA DA DODJU ISPRED SKUPSTINE!!!!! DA STAVIMO TACKU NA DIKTATURU!!!!OVO JE NAROD NEMA POLITICARA!!!NECEMO GEJTSOVE VAKCINE!!! NECEMO DA NAS ZATVARAJU OPET!!!! ZA NAŠU DECU!!!! 💪💪✊✊ ZA NAŠU BUDUĆNOST!!! ✊✊💪💪 ZA NAŠKE PRETKE!!! 💪💪✊✊ ZA ŽIVOT VEČNI!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏🙏🙏

Posted by Nakit Od Hiruskog Celika najnize cene on Уторак, 07. јул 2020.

SpontaniPROTEST ISPRED SKUPŠTINEZbog vanustavnog uvođenja policijskog časa u Beogradu, od strane lažnog predsednika Srbije.Idemo uživo na lice mesta:

Posted by Čuvari/ke vatre on Уторак, 07. јул 2020.

direktan prenos možete pogledati i na ovom linku

https://www.facebook.com/watch/?v=2500896106797568

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.