Napadnut Miodrag Preković iz Aranđelovca!

„Aktivista Srpske napredne napredne stranke iz Aranđelovca Vladimir Vuković uputio je danas ozbiljne pretnje direktoru Informativne službe Dveri Miodragu Prekoviću“- tvrdi se u saopštenju Pokreta Dveri u Aranđelovcu.
Naime, dok je Preković čekao na semaforu u svom automobilu, kaže se u saopštenju- iz suprotnog smera je naišao Vladimir Vuković, aktivista SNS-a iz Aranđelovca i zaustavio se pored njega.

-Veoma agresivno je, kroz prozor automobila, upitao Prekovića zašto „proziva“ njegovu majku, pritom mu poručivši „da pazi šta radi i da se neće sve na ovome završiti“, a nakon toga je i gađao flašom Prekovića i pogodio njegov automobil. Miodrag Preković je pretnje prijavio policiji, a sve ovo je očigledan nastavak pritiska na sve koji iznose istinu o kriminalnoj vlasti SNS na republičkom i lokalnom nivou- kažu Dveti i naglašavaju da je „motiv ovog napada intervju koji je Miodrag Preković uživo, preko Fejsbuka, radio sa Gradimirom Jašovićem, čovekom koga je pre nekoliko dana izvršitelj izbacio iz porodičnog doma u kome je živeo sa svojom petočlanom porodicom u Aranđelovcu“.

-Podsećamo da je prilikom izbacivanja porodice Jašović iz svog doma priveden, zajedno sa predsednikom KPN „Naši“ Ivanom Ivanovićem, upravo Miodrag Preković koji je u svojstvu građana snimao ceo postupak iseljenja.  Pozivamo policiju i tužilaštvo da reaguju u skladu sa zakonom i sankcionišu pretnje upućene prema bilo kome. U suprotnom, nasilnici će se osećati još moćnije i bahatije i znajući da ne postoji pravna država nasilje može eskalirati. A najbolji dokaz tome jeste slučaj paljenja kuće novinara Milana Jovanovića za šta je optužen kadar SNS i bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović- kažu Dveri u svom saopštenju.

ucentar.rs 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.