Dilema u SPS: Slavica ili Ružić novi ministar prosvete!?

Još uvek se ne zna ko će biti novi ministar prosvete u novoj Vladi-Branko Ružić ili Slavica Đukić Dejanović, saznaje ucentar.rs.

Slavica  Đukić Dejanović demantuje za naš portal da postoji obračun i da „bi lično volela da u vreme korone i novim izazovima neko mlađi preuzme odgovornost kada je u pitanju budućnost srpske omladine“.

-Nema sukoba, sve su to dezinformacije-kaže Đukić Dejanović, koja je ceo život posvetila univerzitetskoj karijeri i došla do jednog od najpriznatijih psihijatara u Evropi.

Sa druge strane, izvor iz SNS kaže da lobi u SPS koji je protiv Ivice Dačića, „gura“ Ružića i da će predsednik SPS morati da „popusti“..

– Branka Ružića Aleksandar Vučić očima ne voli da vidi. Ali to je stvar SPS I tu je ključ problema-kažu iz SNS dok Srbija isčekuje novog ministra prosvete.

ucentar.ra

 

 

3 Comments

 1. Mics
  25/10/2020 - 7:49 pm

  Slavici dukić dejanović klasno pripada mesto ministra prosvete jer je vrhunski univerzitetski profesor pored drugih ljudskih kvaliteta.

  Reply
 2. Zoki
  25/10/2020 - 8:52 pm

  KRAGUJEVAC bi morao da ima bar jednog člana vlade i najmanje jedan resor,neznam??čemu se nadaju na novim izborima ako nema ni jednog šumadinca u vladi ,Slavica je najpogodnija jer ima ogromnog političkog iskustva i voli kragujevac

  Reply
 3. Makarije
  26/10/2020 - 8:25 am

  A šta nam je ona, i svi kragujevčani pored nje, koji su bili na funkcijama, pomogla da se Kragujevac odmakne od palanke?

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.