„Okidač“ za ubistvo u Aranđelovcu: Terao da ga oralno zadovoljava-ubio ga posle torture!!!!!

Saša Radovanović iz Aranđelovca, osumnjičeni za ubistvo komšije Dragana Pavlovića, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Određen mu je pritvor. Pavlović je sahranjen juče. Građani grada po Bukuljom spremaju se da organizuju potpisivanje peticije i traže da se ubica Radovanović- oslobodi!

 

Više nije mogao da izdrži maltretiranje… Saša Radovanović

To bi bio ukratko izveštaj šta se događa posle ubistva koje je potreslo srpsku javnost.

Međutim, detalj koji je presudno uticao da dođe do tragedije do sada nije objavljen.

-Pavlović kada je tu noć odveo Radovanovića da ga maltretira pretukao ga je na planini Bukulji. Terao ga je da ga oralno zadovoljava. Saša je to izjavio u policiji. Preživeo je pakao tog dana- kaže naš izvor.

Kada se konačno posle višesatnog maltretiranja domogao kuće, Radovanović je uzeo pušku i sa prozora ubio siledžiju. Kada je izašao pucao je u njega još dva puta: u grudi- i u međunožje!

Inače, to je kulminacija višegodišnje torture.

Ubijeni Dragan Pavlović

-Ubijeni Pavlović je bio ozbiljan psihopada i nasilnik. On se sa Sašom poznaje iz detinjstva. Kada se vratio sa robije posle 15 godina gde je bio zbog dva ubistva nalazio je razloge da ga tuče i maltretira- pričaju naši sagovornici.

Ti razlozi bili su bezazleni. Smetalo mu je kada Saša popije, kada po njemu pogrešno parkira kola…

-Posebno je intezivirano maltretiranje kada se vratio iz zatvora u Hrvatskoj gde je proveo nedavno šest meseci zbog prodaje droge. Terao ga je diluje narkotike za njega, uzimao mu je novac- kažu naši izvori. Sve ovo je Radovanović ispričao i u prvom saslušanju posle ubistva pred aranđelovačkom policijom.

ucentar.rs 

 

 

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.