sekretarica opštine Topola uzvraća udarac Jovanoviću: „Znam šta je motiv“

„Nisam planirala da se javno oglasavam povodom tuzbe Dragana Jovanovica koja i nema pravni osnov.  Ali želim da ovim putem jasno stavim do znanja svima da nisam ni u kakvom dogovoru sa Draganom sto se tiče tužbe. Za tužbu sam saznala lično od njega, rekao mi je da ce podneti krivičnu prijavu protiv mene, zbog nesavesnog obavljanja službene dužnosti. Posao koji radim 23 godine od kojih 16 pod rukovodstvom Dragana Jovanovića obavljala sam savesno i odgovorno, zašto bi bilo drugašije i sada“?- napisala je u svom odgovoru Jasmina Milivojević, sekretarica u SO Topola ovodom krivične prijave koje je protiv nje podneo Dragan Jovanović, čovek koji je 16 godina vladao varošicom pod Oplencom.
Ona je naglasila da nije „očekivala da cu biti zadržana na svom radnom mestu, koje je od skoro reizborno“.
-Ali sam ipak ostala, mozda je to ipak veći motiv za podnošenje tužbe, kao osobe od poverenja, koja nije smenjena zajedno sa predsednikom- kaže Jasmina u svom statusu na fb profilu.
Da podsetimo, Jovanović je protiv svoje bivše sekretarice  podneo krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja. Prijavu je „popila“ i Sanja Jevtić, službenica opštine i NN lice kao „podstrekivač“.
-Jasmina Milivojević, takođe službenik opštine Topola, ima višegodišnje iskustvo u sprovođenju evidencije odbornika, a u skladu sa radnim mestom upoznata je sa Zakonom o lokalnoj samoupravi i Statutom opštine Topola čime ej svesno zloupotrebila službeni položaj- kaže se između  ostalog u krivičnoj prijavi Dragana Jovanovića koju je objavio na svom FB profilu.


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.