da ne poveruješ: Radnici hvale direktorku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Udruženi sindikati Srbije SLOGA – SINDIKAT ZDRAVSTVA I SOCIJALNE ZAŠTITE ovim pohvalili su odluku direktorke Zavoda za smeštaj odraslih lica Male Pčelice u Kragujevcu Danijele Nastić Simović- „zbog prihvatanja inicijative Sindikalne organizacije SLOGA u toj ustanovi da se isplati solidarna pomoć zaposlenima koji su dobili dete“.

-Ovo je posebno značajno zbog činjenice jer je novo rukovodstvo prepoznalo ovu inicijativu Sindikalne organizacije SLOGA kao inicijativu koja je u interesu zaposlenih i same ustanove. Posle jednog lošeg perioda poslovanja Zavoda za smeštaj odraslih lica Male Pčelice u Kragujevcu, postavljanjem novog rukovodstva Zavod se polako vraća na kolosek uspešnog poslovanja. O problemima u samom Zavodu Udruženi sindikati Srbije SLOGA – SINDIKAT ZDRAVSTVA I SOCIJALNE ZAŠTITE je u više navrata obaveštavao kako javnost tako i nadležne organe, jer se nije smelo dozvoliti da jedna od najznačajnijih ustanova socijalne zaštite dođe u situaciju da ne može da pruža usluge svojim korisnicima- kažu sindikalci i naglašavaju „da je posle turbulentnog perioda koji je prošao očekujemo da će Zavod u narednom periodu opet biti na onom nivou na kom je bio u neko periodu ranije“.

-Odluka direktorke da isplati solidarno pomoć zaposlenima koji su to pravo stekli, samo pokazuje da su zaposleni u Zavodu konačno dobili rukovodstvo koje će se za njih brinuti- zaključuje se u saopštenju.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar