Dramatično obraćanje predsednika opštine Topola (video)

Predsednik opštine Topola Igor Petrović dramatično se obratio sinoć građanima ove varošice na svom FB nalogu. Prema njegovim rečima, „dvojica nepoznatih lica pokazujući značke obilaze odbornike SNS i pozivaju ih na sednicu Skupštine opštine Topola koja bi trebalo da se održi danas“.

Petrović je rekao da se čuo sa policijskom stanicom.

-Molim onog ko ovo organizuje da to prestane. Ovakvo ponašanje je sramotno, bezobrazno necivilizovano, dosta se ljudima dolazili u kuću i hteli da ih kupujete kao stoku- rekao je između ostalog Petrović.

Inače, na zahtev Bolje Srbije koju predvodi Dragan Jovanović, zakazana je vanredna sednica za danas u 12 časova.

ucentar.rs

 

 


 

1 Comment

  1. марко
    31/01/2021 - 12:41 pm

    Оно, што се у Општини Топола дешава, је деценијско расуло Наиме, Топола као место има неких 6,000 становника, а као Општина око 25,000 тако да председника Општине никада не изаберу мештани Тополе, већ многобројних села.Последње гласање је било катастрофално, јер су људима на кућне адресе долазили непознати људи, питајући да ли ће изаћи и за кога гласати и то у току предизборне тишине. Корупција и лоповлуци су свеприсутни, грађанима није решен систем отпадних вода, а све то плаћају, иако се септичке јаме налазе у двориштима и ми сами плаћамо чишћење. Привреда је уништена, инвеститора нема јер нема ни инфраструктуре, а и они који би дошли брзо одустану када чују који рекет треба да плате „руководиоцима“ да би инвестирали! Много тога бих још имао рећи, о буразерском начину понашања и реченицама типа: „Јел знаш ТИ, ко сам ЈА..?!!“ Топола је са својим воћарским, туристичко-историјским потенцијалима, Опленцом као бисером Шумадије, могла бити уз савремену фабрику за прераду воћа и поврћа, смештајним капацитетима довољним и за припреме спортиста, не само туристе којих поприлично има, а било би много више, уз, наравно, и етно-туризам могла бити Општина великог напредка, значајног и за целу централну Србију, али, никада се није гледао интерес Тополе, свих њених грађана и Србије већ појединаца… Надамо се када сване Србији, да ће и Тополи…

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.