GILIPTERSKI: Nova direktorka došla sa rešenjem da preuzme „Urbanizam“

Šou oko smenjivanja Dragana Dunčića, direktora JKP „Urbanizam“ nastavljen je juče poslepodne kada je novopostavljena direktorka Vesna Milošević Jovanović došla da „preuzme“ preduzeće.

Ganjala kurire sa bolovanja
„Moglo je sve civilizovano“: Dragan Dunčić

-Objasnio sam joj da je vd direktor onog trenutka kada se odluka objavi u „Službenom glasniku“ i bude upisana u APR. To i laici znaju. Međutim, ona je ponovo došla i nisam hteo da saradnicima pravim probleme.  Povukao sam se. Tužiću Sudu Skupštinu grada zbog nezakonite odluke. Moglo je sve lepo, Dođe u ponedeljak preuzme dužnost, popijemo kafu, kao normalni ljudi. Ne znam čemu sve ovo-kaže ekskluzivno  za ucentar.rs mr Dragan Dunčić.

Posle istorijske sednice kada je elektronskim putem zakazano gradsko veće i samo sa jednom tačkom dnevnog reda novopostavljena direktorka je došla lično sa bolovanja neposredno posle sednice Skupštine grada da odluku o svom postavljenju zavede u protokol i bukvalno „ganjala“ kurire po javnom preduzeću.
-Znači od početka do kraja jedan nezakonit, uvredljiv i ponižavajući postupak-kaže Dunčić.
Inače, kako saznajemo novopostavljena direktorka je sve vreme pričala da „tako traže iz opštine“. Zahtevala je da se vrate  ključevi od službenih automobila, ali i diktafon na kojoj je snimljena jedna od sednica Nadzornog odbora.
„Ne znamo za šta optužujemo čoveka“ 
Politička igra lastiša… Ne znaju ni da smene čoveka…

Nikola Nešić, odbornik i predsednik Nove Snage, na vanrednoj sednici Skupštine grada sazvanoj po hitnom postupku kritikovao je način na koji je smenjen direktor JP „Urbanizam“, Dragan Dunčić:

-Čestitam svima koji rade u skupštinskim poslovima što su na Badnje veče došli na posao da bi pripremili ovu sednicu. Zašto je ova odluka bila hitna? Ne vidimo jasne činjenice iz vašeg predloga odluke, nemamo detalje, ne znamo da li su njegove greške ugrozile preduzeće, ne znamo koliko, ne znamo za šta optužujemo čoveka i za šta će on da odgovara, Donosite odluke po proceduri, a to sam već više puta kritikovao, naveo je Nikola Nešić.ucentar.rs foto: ilustracija printskrin

6 Comments

 1. Zoran
  09/01/2021 - 11:03 am

  Svaki bogovetni mediokritet se učlani u vladajuću stranku i otima. Dokle više da trpimo dunstere?

  Reply
 2. Beba
  09/01/2021 - 11:47 am

  Vesna je diplomirani arhitekta, stručnjak sa iskustvom, građanin za primer čiji su preci iz okoline Kolonske kapije takođe uzorni gtrađani i dobre komšije. Nekima su uvek bolji tuđini jer ih i ne poznaju, a svojima, koji se uzdignu, samo lepe neke mane.
  Napred draga Vesna, ne obaziri se na glasine zlobnika, „za dobrim se konjem prašina diže“.
  Imaš podršku građana Kragujevca, mi verujemo u tebe.

  Reply
 3. Беба
  09/01/2021 - 1:00 pm

  Весна је дипломирани архитекта и стручњак са дугогодишњим искуством, Крагујевчанка из зоне Колонске капије. Потиче из добре и цењене породице, њени су добри људи и добре комшије.
  Само напред Весна, не обраћај пажњу на злобне коментаре, „за добрим се коњем прашина диже“.
  Имаш подршку свих грађана који гледају најпре опште добро, па лично.

  Reply
 4. Bojana
  09/01/2021 - 1:33 pm

  Pa kad neko ponavlja srednju školu on je gilipter i tako se ponaša u životu. Uklapa se u SNSovce. Ako je bahata i nekulturna i ne poštuje zakon odma po postavljenju šta očekivati od nje dalje. Kad je Dašića prevarila da je najbolji kadar ona je žešći prevarant ! Učlanila se u stranku i sada gazi. Postavili je u 5 Komisija preko minisitartva samo zato što je član SNS. Pročitao je to Joćović na sednici al je slagao da je nestranački kadar. Sad je direktorka i lova ima samo kaplje boli je briga. Uradila je Plan za Bubanj jezero i napravila solitere tamo gde sleću ptice i Dašiću će da se oduži kad tad jer da njega nema niko za nju ne bi čuo! Tako se to radi kod SNSovca. Ako je ta žena ponavljala srednju tehničku školu, a sad će da bude glavna u urbanizmu šta dalje komentarisati. Kod privatnika bi bila portirka a kad se učlaniš direktorka i najbolji kadar. Zbog takvih Urbanizam treba ugasiti i privatizovati a ne da ko ta direktorka prave solitere medju pticama i još da joj mi gradjani dajemo pare za direktorsku platu!

  Reply
 5. Daca
  09/01/2021 - 8:27 pm

  Prava je šteta što je ovaj cirkus potrajao ovoliko i što pišete svakakve laži i neistine jer vam najveći odlazeći lopovi plaćaju feljtone da ih objavite u njihovu korist…zar mislite da su nam svrake popile mozak i da neznamo pravu istinu…sramota šta sve pišete i kakve naslove stavljate, trebata da budete tuženi od strane nove direktorke!

  Reply
 6. milisav
  09/01/2021 - 11:12 pm

  Kakav naslov, takav i sajt. Ajd objavite gilipteri

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.