GILIPTERSKI: Nova direktorka došla sa rešenjem da preuzme „Urbanizam“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Šou oko smenjivanja Dragana Dunčića, direktora JKP „Urbanizam“ nastavljen je juče poslepodne kada je novopostavljena direktorka Vesna Milošević Jovanović došla da „preuzme“ preduzeće.

Ganjala kurire sa bolovanja
„Moglo je sve civilizovano“: Dragan Dunčić

-Objasnio sam joj da je vd direktor onog trenutka kada se odluka objavi u „Službenom glasniku“ i bude upisana u APR. To i laici znaju. Međutim, ona je ponovo došla i nisam hteo da saradnicima pravim probleme.  Povukao sam se. Tužiću Sudu Skupštinu grada zbog nezakonite odluke. Moglo je sve lepo, Dođe u ponedeljak preuzme dužnost, popijemo kafu, kao normalni ljudi. Ne znam čemu sve ovo-kaže ekskluzivno  za ucentar.rs mr Dragan Dunčić.

Posle istorijske sednice kada je elektronskim putem zakazano gradsko veće i samo sa jednom tačkom dnevnog reda novopostavljena direktorka je došla lično sa bolovanja neposredno posle sednice Skupštine grada da odluku o svom postavljenju zavede u protokol i bukvalno „ganjala“ kurire po javnom preduzeću.
-Znači od početka do kraja jedan nezakonit, uvredljiv i ponižavajući postupak-kaže Dunčić.
Inače, kako saznajemo novopostavljena direktorka je sve vreme pričala da „tako traže iz opštine“. Zahtevala je da se vrate  ključevi od službenih automobila, ali i diktafon na kojoj je snimljena jedna od sednica Nadzornog odbora.
„Ne znamo za šta optužujemo čoveka“ 
Politička igra lastiša… Ne znaju ni da smene čoveka…

Nikola Nešić, odbornik i predsednik Nove Snage, na vanrednoj sednici Skupštine grada sazvanoj po hitnom postupku kritikovao je način na koji je smenjen direktor JP „Urbanizam“, Dragan Dunčić:

-Čestitam svima koji rade u skupštinskim poslovima što su na Badnje veče došli na posao da bi pripremili ovu sednicu. Zašto je ova odluka bila hitna? Ne vidimo jasne činjenice iz vašeg predloga odluke, nemamo detalje, ne znamo da li su njegove greške ugrozile preduzeće, ne znamo koliko, ne znamo za šta optužujemo čoveka i za šta će on da odgovara, Donosite odluke po proceduri, a to sam već više puta kritikovao, naveo je Nikola Nešić.ucentar.rs foto: ilustracija printskrin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar