tuga.. dr Ivanović iz Rače preminuo od posledice korona virusa! Dan žalosti u opštini!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Opština Rača sa velikim žaljenjem obaveštava javnost da je posle duže od mesec dana borbe protiv virusa COVID-19 preminuo dr Goran Ivanović (1961-2021), specijalista opšte medicine, zaposlen u Domu zdravlja u Rači, saopšteno je na FB stranici.
-Dr Goran Ivanović je bio omiljeni lekar, prijatelj svih Račana, koga je svojevremeno preko 3.000 pacijenata izabralo za ličnog lekara, ali i oni kojima nije bio lični lekar su mu se obraćali za pomoć, u svako doba dana. Uvek spreman da svakome pomogne, proveo je ceo svoj radni vek u Domu zdravlja u Rači, gde je obavljao i funkciju direktora u 2 mandata.
Posle proglašenja pandemije nije promenio svoj način rada i odnosa prema ljudima, uvek je bio spreman da pomogne i na taj način se i sām zarazio- kaže se u saopštenju i ističe „da .će Račani dr ivanovića pamtiti kao neprevaziđenog dijagnostičara, ali i kao otvorenog čoveka, kome je želja da pomogne ljudima uvek bila na prvom mestu.
Predsednik opštine Rača je doneo Odluku da ponedeljak, 11. januar 2021. godine, bude proglašen za Dan žalosti u opštini Rača, a takođe će biti pokrenuta i inicijativa kod Ministarstva zdravlja da Dom zdravlja u Rači ponese ime po ovom velikom lekaru i čoveku.
Dr Goran Ivanović je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece, kojima opština Rača izjavljuje saučešće zbog njihovog nenadoknadivog gubitka.ucentar foto: opština rača

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar