U Kragujevcu i Šumadiji danas nema opasnosti od velikog mraza. Do 9 stepeni!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Posle aprilske vejavice stiže sunce. Jutro će biti vedro, ali su tokom dana mogući kratkotrajna kiša ili pljusak snega. Jutarnja temperatura od -3 do 1 stepen, najviša od 8 do 12 stepeni. U Kragujevcu i Šumadiji od minus 2 do 9  stepeni. Trenutno je u centralom gradu Šumadije plus jedan.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda ujutro pretežno vedro i hladno, u kontinentalnom delu slab mraz. U toku dana promenljivo oblačno i sveže, sredinom dana i posle podne ponegde kratkotrajna kiša ili sneg.

Duvaće slab i umeren vetar, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni.

Najniža temperatura od -3 do 1 najviša od 8 do 12 stepeni.

U petak jutro hladno sa slabim mrazem. U toku dana sunčano i malo toplije. Vetar slab, promenljiv, u Vojvodini povremeno umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -4 do 2, najviša od 12 do 16 stepeni.

Za subotu se predviđa, takođe, hladno jutro, a ponegde slab prizemni mraz. U toku dana sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 6, najviša od 17 do 20 stepeni.

U nedelju jutro hladno, ponegde slab prizemni mraz. U toku dana sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od 0 do 8, najviša od 18 do 21 stepen.


ucentar.rs foto: Kristina Timotijević
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar