a sad žurka… Palma: „Đilase, zar lažeš i na Vaskrs“!?

Povodom današnje lažne vesti koja se pojavila u pojedinim medijima da su na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini obijena vrata, medijima se obratio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, prenosi Grad Jagodina.
„Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, objavila je na svom tviter nalogu lažnu vest da su odbijena vrata na stanu Katarine Jokić, funkcionerke Đilasove stranke u Jagodini. Radnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić, je odmah uprla prst u mene, još jednom me lažno optuživši kao nalogodavca. Čak je pozvala i Republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac da „ traži privođenje i spreči zastrašivanje ljudi“.  Policijska uprava u Jagodini je odmah reagovala na prijavu sina te članice Đilasove stranke, izvršila uviđaj i utvrdili su da na vratima tog stana nema tragova obijanja, niti razvaljivanja . Zvanično smo zatražili i dobili zapisnik PU u Jagodini koji vam prilažemo. U svojoj laži su čak izjavili da su izvršioci prethodno skinuli sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su navodno komšije sve potvrdile policiji.  Sve je laž! Đilase zar i na Vaskrs lažeš!- kaže Dragan Marković Palma
On poručuje „Đilasu da to što je okružen kriminalcima, da je siledžija i da je tukao tasta i ženu, a nije odgovarao jer je neko zataškao“.
-ja sam za to pokazao zvanične dokaze. Službenu belešku da si napao ženu i tukao tasta nisu potpisali lažni svedoci koje ti koristiš protiv mene, već tvoja bivša supruga Iva Đilas. Tvoja radnica Marinika Tepić poziva Zagorku Dolovac da reaguje na vaše laži a ja pozivam Zagorku Dolovac da reaguje po službenoj belešci koju je potpisala tvoja bivša supruga i da reaguje na navode da si dok si bio na vlasti zaradio ogromne pare.  Za sve vaše laži bićete tuženi. Greh je Đilase lagati, a na Vaskrs lagati je još veći greh“- izjavio je Dragan Marković Palma.ucentar.rs foto: prinskrin/FB
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


1 Comment

  1. Zoran
    02/05/2021 - 8:51 pm

    Zar ova mafijaška i podvodačka baraba iz Jagodine ima obraza da se nekom obrati?! Pa zar je Vučiću svraka popila mozak kad dozvoljava da ovaj kriminalac i pedofil i dalje vređa i drsko napada sve i svakoga, da preti i opozicionim liderima i naprednjacima (zna on šta se desilo u Doljevcu i slične gluposti). Ovo čudo što pre treba strpati u zatvopr i procesuirati.

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.