OPA.. „rijaliti kriminalac“ Čabarkapa dobio 13,6 godina robije!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VIŠI sud u Beogradu je danas doneo presudu kojom je proglašen krivim  Aleksandar Čabarkapa zbog iznude, iznude u pokušaju i dva ubistva u pokušaju. Čabarkapa je široj javnosti poznat zbog ovdašnjih rijaitija i veze kada je iako oženjen otac četvoro dece- kćerki svoje ljubavnice napravio dete. 

Proglašeni su krivim i Milorad Radojičić zbog izvršenja krivičnog dela dela iznuda u pokušaju, Vuk Mitić zbog izvršenja krivičnog dela ubistvo u pokušaju, i Nenad Slavić zbog izvršenja krivičnog dela iznuda u pokušaju podstrekavanjem. pa ih je sud osudio na kazne zatvora i to:

– okrivljenog Aleksandra Čabarkapu na jedinstevnu kaznu zatvora u trajanju od 13 godina i 6 meseci;

– okrivljenog Radojčić Milorada na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine i 6 meseci;

– okrivljenog Mitić Vuka na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina;

Sud je okrivljenog Novicu Stanojkova oslobodio optužbe da je izvršio krivično delo zbog izvršenja krivičnog dela iznuda u pokušaju.

Prilikom objavljivanja presude, sudija je ukratko saopštio razloge donošenja navedene odluke, a protiv presude stranke i branioci mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Predstavljajući se kao policajci koji jure ilegalne migrante, ugurali su unutra kućepazitelja M. B. (51), koji je otvorio vrata i rođaka vlasnika kuće.

– Obojicu su pretukli, potom oborili na pod, vezali ruke i noge i sve vreme ih udarajući tražili da otkriju gde se nalazi sef sa novcem i zlatom. Potom su ih zatvorili u tuš kabinu da bi pretražili kuću – navedeno je u krivičnoj prijavi.

Pronašli su, međutim, samo 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara, pa su se dali u bekstvo, ali su im policajci brzo ušli u trag.

Jedan od pretučenih muškaraca je uspeo da se oslobodi i pozove policiju, koja je iste večeri uhapsila N. M. i Z. G. u okolini Loznice, dok su preostala trojica razbojnika uhapšena u petak ujutro.

https://www.youtube.com/watch?v=L08qARcg8Io&ab_channel=ParoviTVHAPPYParoviTVHAPPY

 
ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar