MEGAEKSKLUZIVNO: Fotografije sa sinoćnjeg napada na policiju u Kragujevcu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

UCENTAR je došao do ekskluzivnih fotografija prilikom sinoćnje intervencije kragujevačke policije kada je kod Studentskog doma napadnuta patrola saobraćaje policije. Na fotografijama se vidi kako je policija blokirala ulicu i automobil koji je zaustavljen, kao i lica koja su u tom trenutku pohapšena.. 

Da podsetimo, uhapšeni su F.Đ. (33),S. M (32) i T.S (33) svi iz Kragujevca. Prema krivičnoj prijavi oni se sumnjiče za ometanje u radu službenih lica. Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva izrekao je meru zadržavanja do 24 časa, a kako nam je rečeno predložiće sudiji Osnovnog suda i određivanje pritvora. 

Incindent se dogodio sinoć oko ponoći kod zgrade Studentskog centra u Kragujevcu kada je u redovnoj saobraćajnoj kontroli vozač službenog automobila „ford“ beorgadskih tablica odbio da se podvrgne alkotestu. Prema izjavi saobraćajnih policajaca, jedan od suvozača izašao je napolje i počeo da viče na jednog pripadnika MUP „da mu je nekada pisao kaznu ženi, da ga zna… „. Došlo je do svađe, pretnji ali i fizičkog obračuna u kome su pripadnici MUP kako stoji u prijavi „dobili udarce otvorenom i zatvorenom šakom“. Uspeli su da dozovu pomoć. Ubrzo je stigao veliki broj pripadnika interventne policije i napadači su brzo savladani. Dvojica saobraćajnih policajaca imaju lakše telesene povrede i njima je ukazana lekarska pomoć u kragujevačkom Kliničkom centru.

F.Đ, M.S. i T.S određeno je policijsko zadržavanje.  Oni su danas u prisustvu advokata dali izjavu u policiji i očekuje se da budu sprovedeni kod sudije Osnovnog suda koje će odlučiti da li će im produžiti pritvor ili ih pustiti da se brane sa slobode  .

Nezvanično, saznajemo da se u automobilu nalazio još jedan muškarac, ali je on smirivao situaciju i nije osumnjičen ni za kakvo krivično delo. 


ucentar.rs  foto: ucentar
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar