Bože nam oprosti šta izazvasmo.. političari u Kragujevcu pokreću 4 nova portala!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Trenutno se u Kragujevcu radi na pokretanju čak četiri nova informativna portala i iza svih stoje- političari ili bar oni koji imaju ambicija da se ostvare na ovom terenu, saznaje UCENTAR! 

A krenuo sa lažnim „roleksom“..

Milan Urošević, poslanik sa liste SNS, a odbornik SPO trenutno pregovara sa Bogdanom Vraneševićem, vlasnikom ovdašnje produkcijske kuće o pokretanju novog informativnog portala. Urošević je vlasnik postojećeg kginfo, a krajnja ambicija mu jeste da postane gradonačelnik Kragujevca. 

Narodni poslanik SNS u Kragujevcu Goran Kovačević pregovara o pokretanju novog medija. On je u ratu „do istrebljenja“ sa Nikolom Dašićem, gradonačelnikom Kragujevca i prvim čovekom naprednjaka u centralnom gradu Šumadije.  Rat je poveden oko primata u gradskom odboru stranke i trenutno je došlo do usijanja. Kako nam kažu naši izvori Kovačević je nameravao da sa svojim saradnicima kupi ovdašnji postojeći portal koji je registrovan u Somaliji, ali do realizacije posla nije došlo. Otuda se po sličnom scenariju priprema pokretanje novog koji će takođe biti registrovan u inostranstvu. Takvi portali se osnivaju kada obično njegov vlasnik želi da sakrije svoj identitet i izbegne krivičnu odgovornost u Srbiji. 

Vladica Stanojević se brani od optužbi da je naredio da se štićenici zavoda leče lekom za životinje!
priprema „strujni udar“.. Goran Kovačević..

Nedavno uhapšeni „NAJmuškarac 21 veka“ i bivši direktor Zavoda Male Pčelice dr Vladica Stanojević ovih dana intezivno pregovara sa vlasnikom portala kragujevčani o ulaganju u ovaj medij. Već su se kadrovski pojačali, doduše ne novinarima, ali ova „investicija“ može se sagledati sa aspekta suđenja Stanojeviću pred Višim sudom u Kraljevu gde je optužen sa zloupotrebu službenog položaja, trgovinu uticajem i primanje mita. On je uhapšen u spektakularnoj akciji početkom avgusta prošle godine  pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Posebnog odeljnje sa suzbijanje korupcije,  Bezbednosno-informativne agencije i Višeg javnim tužilaštvom u Kraljevu. A pored navedenih dela uhapšen je i „zbog postojanja osnova sumnje da je zaposlenima naredio da za lečenje bolesti šuge korisnicima ovog smeštaja daju lekove namenjenim životinjama, čime je doveo u opasnost njihove živote i zdravlje“. Malo neverovatno zvuči, da Stanojević i dalje ima političke ambicije posle fijaska na prošlogodišnjim lokalnim izbora kada se 1,83 odsto glasova (ni dva odsto) Kragujevčana izjasnilo da o bude gradonačelnik! Ali i povod za medijskim promovisanjem treba tražiti i u toj činjenici. 

ispravlja kumove greške… Nikola Dašić

Nismo mogli da potvrdimo informaciju koja je došla do UCENTAR da je u „medijskom timu“ Stanojevića je i predsednica Kola srpskih sestara iz Kragujevca Tatjana Marinković. 

Epidemiji pokretanja novih portala u Kragujevcu doprineće i aktuelni gradonačelnik i predsednik gradskog odbra SNS Nikola Dašić. On sa svojim bliskim prijateljima pokreće takođe portal koji će imati primarni cilj promociju stranke i ostvarenih rezultata u Skupštini grada. 

Sve u svemu, neka nam Bog oprosti ako smo, (a jesmo) pojavljivanjem portala UCENTAR- doprineli ovoj epidemiji! ucentar.rs   foto ucentar/printskrin 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar