Auuu.. Čeda Jovanović o direktoru policije „Rebića gazio Velja Nevolja“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lider LDP-a Čedomir Jovanović gostovao je jutros na TV Prva i u sukobu sa voditeljkom opleo po direktoru policije Vladimiru Rebiću koga, kako kaže, „na stadionu Partizana gazi Velja Nevolja“, prenosi direktno.rs.

– Kako vas nije sramota? Kako vas nije sramota? Prema kome sam se ponašao nasilnički – upitao je Jovanović voditeljku Mariju Stamenić dok je objašnjavala incident sa reketom.

Lider LDP-a je voditeljku zatim i upitao „da li znate vi sa kime razgovarate“. 

– Je li vam rekao direktor policije da sam zvao policiju i šta mislite ko to zove policiju? Zvao sam i prethodnih sedam dana i kažem ljudi kraj je. Dali su mi piće da se smirim. Koliko je promila imao Velja Nevolja? Zna li nešto Rebić o tome? Je li pričao o Papiću, o prislušnim centrima – nastavio je Jovanović.

– Rebić nije ništa znao o svom ministru policije šta se dešava. Da li vam nije čudno što je direktor policije saobraćajac? Meni jeste. Sram ga bilo. Meni neće pevati pesme zemunskog klana. On može da se grli i ljubi na stadionu Partizana i da ga gazi Velja Nevolja u ložama stadiona. Mene ne može, nikad više – rekao je Jovanović.

– Šta misli direktor policije, da ću da čekam da završim u nekoj mašini za mlevenje mesa? Da bi se on posle pravio blesav. Nije znao da se sluša Vučić, ko je Dijana Hrkalović, Sale Mutavi… Pa šta znate fleke ljudske- pitao je Jovanović.

– Tri atentata sam preživeo, kažu ćuti, pošalju umrlicu za sina, kažu ćuti. Ja u bolnici, supruga u karantinu, iživljavaju se na mojoj porodici, kažu ćuti – rekao je Jovanović dodajući da ne želi da sluša pesme zemunskog klana ispod prozora svoje kuće.ucentar.rs   foto ucentar.rs
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar