SVE je spremno za spektakl u Šumaricama od 12,30 (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najveći taktično-tehnički zbor vojne opreme i naoružanja u Kragujevcu može da počne. Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na prostoru između stadiona „Čika Dača“ i Muzeja „21. oktobar“ izložili su svoju namoderniju opremu i spremni su da dočekaju Kragujevčane i pokažu  sa čime raspolažu.

Oprema i naoružanje su samo jedan deo spektakla koji je danas predviđen. Praktični prikaz borilačkih veština, dresura pasa, fotografisanje sa vojnim pilotima, pripadnicima specijalnih jedinica ali i mogućnost da se najmlađi sugrađani maskiraju kamuflažnim bojama i izgledaju kao pravi profesionalni vojnici na zadatku, neke su od atrakcija koje posetioce očekuju tokom današnjeg „Otvorenog dana“ Vojske Srbije i Ministarstva odbrane. U vojničkim kazanima već se priprema pasulj koji će se služiti u šatorima postavljenim za posetioce.

Za sve koje žele danas na Vidovdan da se druže sa pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, fotografišu i izbliza pogledaju tenkove, bespilotne letelice, helikoptere, nova terenska i borbena vozila, modernizovane PVO sisteme, pa čak i naoružanje i uniformu iz Prvog svetskog rata i još puno toga ulaz će biti otvoren u 12.30 sati.

VIDEO: Dolazak opreme Vojske Srbije u Kragujevac…ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar