DA LI JE NATAŠA najlepša nastavnica u Kragujevcu- mnogi tvrde da jeste! (FOTOGALERIJA)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Prelepa Nataša Krsmanović predaje engleski jezik u OŠ „Mirko Jovanović“ u kragujevačkom naselju Aerodrom. Cela Šumadija posle izbora za „Biramo najlpešu mamu“, gde je bila drugoplasirana brujala je o lepoti Krsmanovićeve. Neretko nam i danas stižu predlozi da napišemo tekst o njoj.. 

Majka troje dece, nastavnik u osnovnoj školi, ljubitelj fitnesa Kragujevac doživljava rodnim gradom od kada je sa devet godina u ratnom vihoru došla iz Zadra u Šumadiju. Uspela je usled svega da Filološki fakultet završi pre roka. 

Omiljena nastavnica i razredni starešina, ova tridesetdevetogodišnja nastavica jednostavno pleni – svojom lepotom, gospodstvenošću ali i pravičšnošću sa dozom strogoće, kako ju je opsisao jedan od bivših učenika.

Na izbor ovdašnjeg sajta Lepa Šumadija prijavila je drugarica. Kaže da joj je to itekako dragoceno iskustvo iako ga je prihvatila tek posle nagovora svoje okoline. 

-Rad sa decom me zaista ispunnjava. Radim sa učenicima od prvog do osmog razreda. Neverovatan osećaj je kada počnete da radite sa detetom koje ima sedam godina, a ispratite ga u predvorje zrelosti kada kao 15- godišnjak polako ulazi u svet odraslih. Tada rade sećanja, emocije, svode se računi koliko ste uspeli, jednostavno oseti se sva lepota pedagoškog poziva- priča nam Nataša. 

I sama kako u šali kaže ne zna da li „nastavnici ikada u potpunosti odrastu, jer ih poziv vraća u detinjstvo i druženje sa najmlađima“. Ali jedno je sigurna. 

-Kada bih opet birala izabrala bih ovaj poziv- priča nam nastavnica koja već nosi epitet najlepše u Kragujevcu.  

FOTOGALERIJA: Najlepša nastavnica u Kragujevcu… ucentar.rs foto: privatna arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar