Pedofil iz Belgije u samici zatvora u Kragujevcu-strahuju od napada zatvorenika!

Uhapšeni pedofil, ubica i nacista Erik Lamers, koga je kragujevačka policija uhapsila u selu Veliko Krčmare- u zatvoru u Petrovcu nalazi se u samici i pod posebnim režimom pojačanog obezbeđena, potvrđeno je našem portalu u zvaničnim krugovima.

Vest da je u zatvor stigao čovek koga u Belgiji optužuju za pedofilu i napastvovanje 12-godišnje devojčice izazvala je bes „stanovnika“ regionalnog zatvora.  Otuda je uprava zatvora uz bezbednosnu procenu PU „Kragujevac“ preduzela sve neophodne mere kako bi se Lamersu obezbedio siguran smeštaj do okončanja ekstradikcionog pritvora.

Erik Lamers, nekadašnji je pripadnik belgijske organizacije povezane sa mafijom, kao i ekstremne neonacističke organizacije WNP.

Ovaj čovek sumnjiči se da je bio umešan u zločine koji su se u pokrajini Brabant događali između 1982. i 1985. godine. U ovim mafijaškim ubistvima stradalo je 28 ljudi. Lamers je više puta ispitivan u okviru istrage o tim zločinima.

 Lamers je poznat po više ubistava zbog kojih je 1991. godine dobio doživotnu kaznu, ali je odležao samo 11 godina. U podzemlju je dobio nadimak Zver.

ucentar.rs foto: ucentar.rs printskrin 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.