UG „Sveti Sava“ : „Ko su policajci u društvu sa ubijenim narkodilerom iz Aranđelovca!?“

U svom najnovijem saopštenju Udruženje građana „Sveti Sava“ iz Lazarevca poznato po borbi protiv narkodilera traži za Sašu Radovanovića, koji je nedavno ubio Dragana Pavlovića- fer i pošteno suđenje! Ali i da se otkriju imena policajaca koji su viđeni u društvu narkodilera

Ovo udruženje iznelo je svoje saznanja o svemu što se dešavalo pred tragičan događaj  i „šta je to Sašu R. nateralo da dve porodice zavije u crno“!

„Prema svedočenju Aranđelovčana Saša Radovanović je viđen sa ubijenim i dva pripadnika MUP-a u kafiću, kao i da je iz istog jedne večeri pobegao da ne bi trpeo maltretiranje. Po svedočenjima Sašinih sugrađana jasno je da Saša nije imao hrabrosti da se zbog povezanosti ubijenog i pripadnika Mup-a istoj toj PS prijavi maltretiranje već se odlučio na ovaj najstrašniji mogući korak“- kaže se u saopštenju UG „Sveti Sava“ i naglašava  „žele  da javnost sazna ko su ti pripadnici PS Aranđelovac koji su sedeli u društvu i imali kontakte sa ubijenim za koga se odavno znalo da je poznati diler i nasilnik“.

-Iz kog razloga PS Aranđelovac nije držala pod prismotrom ubijenog iako je poznato o kakvom se tipu kriminalca radi ? Ko su pripadnici PS Aranđelovac koji su sedeli u kafiću i družili se sa ubijenim? Uz to lica koja su se družila sa ubijenim prekršila su Zakon o policiji i pravilnik o ponašanju policijskih službenika čime su ugrozili rad i narušili ugled MUP-a- kaže se u saopštenju.ucentar.rs

2 Comments

 1. VIOLENTER
  09/11/2020 - 10:03 am

  Stvarno mi je muka od komentara i tekstova koje objavljujete. Zasto objavljujete stvari koje nisu istinite. Koji policajci??? Imena??? Naravno da ih nema jer ne postoje!!!!!! Ko koga moza danas da natera da bilo sta radi a kamoli ovako nesto. RAZMISLITE DOBRO!!!!!! Raspitajte se malo bolje ko je u ovoj prici homoseksualac ili muska prostitutka a pokojni iz ove price to apsolutno nije bio. Velika je sramota objavljivati ovakve tekstove i iznositi komentare na osnovu price samo jedne strane. Sasa je veliki manipulator kao i njegovi roditelji. Znaju to Arandjelovcani odlicno!!!!!!

  Reply
  • Анонимни
   17/11/2020 - 5:22 pm

   Bravo

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.