da se prekrstiš: Dragan Jovanović iz Topole podneo prijavu protiv- svoje sekretarice!

Ako će išta ući u noviju političku istoriju Šumadije onda je to podnošenje krivične prijave od strane Dragana Jovanovića, bivšeg prvog čoveka Topole- protiv svoje sekretarice!

On je protiv Jasmine Milivojević podneo krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja. Prijavu je „popila“ i Sanja Jevtić, službenica opštine i NN lice kao „podstrekivač“.

Ganja se sa ženama.. krivična prijava

Razlog za to, nekada što kaže narod „Bog i batina“ u varošici pod Oplencem vidi u pogrešnom „prozivanju i evidentiranju odbornika“ na poslednjoj sednici Skupštini opštine Topola.

Službenice su evidentirale odbornicu Snežanu Mladenović, iako, prema mišljenju Jovanovića- njoj nije „potvrđen mandat za odbornika SO Topola“ i na taj način su protivzakonito omogućile kvorum.

-Jasmina Milivojević, takođe službenik opštine Topola, ima višegodišnje iskustvo u sprovođenju evidencije odbornika, a u skladu sa radnim mestom upoznata je sa Zakonom o lokalnoj samoupravi i Statutom opštine Topola čime ej svesno zloupotrebila službeni položaj- kaže se između  ostalog u krivičnoj prijavi Dragana Jovanovića koju je objavio na svom FB profilu. Inače, Jasmina Milivojević je 16 godina bila sekretarica kod Jovanovića, dok je bio prvi čovek Topole.

ucentar.rs 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.