da se prekrstiš: Dragan Jovanović iz Topole podneo prijavu protiv- svoje sekretarice!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ako će išta ući u noviju političku istoriju Šumadije onda je to podnošenje krivične prijave od strane Dragana Jovanovića, bivšeg prvog čoveka Topole- protiv svoje sekretarice!

On je protiv Jasmine Milivojević podneo krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja. Prijavu je „popila“ i Sanja Jevtić, službenica opštine i NN lice kao „podstrekivač“.

Ganja se sa ženama.. krivična prijava

Razlog za to, nekada što kaže narod „Bog i batina“ u varošici pod Oplencem vidi u pogrešnom „prozivanju i evidentiranju odbornika“ na poslednjoj sednici Skupštini opštine Topola.

Službenice su evidentirale odbornicu Snežanu Mladenović, iako, prema mišljenju Jovanovića- njoj nije „potvrđen mandat za odbornika SO Topola“ i na taj način su protivzakonito omogućile kvorum.

-Jasmina Milivojević, takođe službenik opštine Topola, ima višegodišnje iskustvo u sprovođenju evidencije odbornika, a u skladu sa radnim mestom upoznata je sa Zakonom o lokalnoj samoupravi i Statutom opštine Topola čime ej svesno zloupotrebila službeni položaj- kaže se između  ostalog u krivičnoj prijavi Dragana Jovanovića koju je objavio na svom FB profilu. Inače, Jasmina Milivojević je 16 godina bila sekretarica kod Jovanovića, dok je bio prvi čovek Topole.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar