Predlog da sve radi do 17 časova, rekao član Kriznog štaba!

PREDLOG kriznog štaba je da se skrati radno vreme do 17 časova za sve , osim za benzinske pumpe i apoteke, rekao je za RTS dr Srđa Janković, imunolog i član Kriznog štaba, pišu novosti

Janković je rekao da bi nove mere trebalo da stupe na snagu što pre, čim se sprovede pravna procedura.

Janković je, u Jutarnjem programu RTS, rekao da je pojačanje mera potrebno pre svega kada je reč o objektima koji „nisu nasušna potreba“. „Imamo uveravanja da će mere u potpunosti biti donete kako su predložene“, rekao je  Janković. On je dodao da je potrebno da te mere stupe na snagu što pre jer su, kako je istakao, „u pitanju sati a ne dani“.

anković je rekao i da pojačanje mera jeste potrebno pre svega kada je reč o objektima koji „nisu nasušna potreba“, nošenju masku i okupljanjima.

– Imamo uveravanja da će mere u potpunosti biti donete kako su predložene – rekao je član Kriznog štaba dodajući da je potrebno da stupe na snagu što pre jer su „u pitanju sati, a ne dani“.

Mere se, prema njegovim rečima, moraju sprovoditi bezrezervno, kako situacija ne bi bila još gora.

 

ucentar.rs/novosti.rs/ kurir.rs

3 Comments

 1. Milos
  21/11/2020 - 8:59 am

  Nisam ja nikakav fan ugostitelja, i to su ljudi. Ko će njihovu decu nahraniti. Hoće li njima država dati plate, i od čega.

  Reply
  • Natasa
   21/11/2020 - 11:35 am

   Ti ljudi sigurno nece primiti platu ni sa ovim radnim vremenom neka ih geadonacelnik plati on im je i uzeo posao jos od kad se ustolicio

   Reply
 2. Natasa
  21/11/2020 - 11:33 am

  Dodvoricka ulizicka politika

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.