ekskluzivno: napad u Aranđelovcu- izmasakrirali ga zbog devojke? Napadači pohapšeni!

U selu Darosava u opštini Aranđelovac dva nepoznata lica napala su Marka P, prema prvim informacijama- nožem dvojica muškarca u njegovoj kući! Povod za pokušaj ubistva prema dosadašnjim policijskim saznanjima je oko devojke!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Bezbednosno- informativnom agencijom uhapsili su šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda opasna po život.

Naime,  za sada neidentifikovana lica su došla do kuće povređenog Marka P. navodno da pogledaju automobil koji je on prodavao. Bez ikakvog povoda, zadali su mu više uboda nožem u predelu leđa i desne ruke ispred njegove kuće!

Tom prilikom naneli su mu teške telesne povrede, opasne po život.

Kako nezvanično saznajemo napadači su došli sa dva automobila  u Aranđelovac. Sukob je izbio navodno oko izvesne devojke koja se žestokim momcima povezanim sa navijačkom grupom FK „Rad“ iz Beograda -požalila da je Marko P.uznemiravao prethodnih dana. Napravljen je plan da se napadne tako što će Marka P namamiti kao kupci automobila koji je prodavao u oglasima. Čim je izašao iz kuće nekoliko puta izboli su ga nožem i naneli povrede opasne po život a nesrećni mladić se i dalje nalazi u životnoj opasnosti. U samom napadu  učestovala su dvojica napadača. Inače, svi pohapšeni su starosti između 20 i 25 godina. Istraga je u toku.

pogledajte snimak hapšenja…

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.