Privatni izvršitelj Ivana Žugić: „Postupala sam po zakonu!“

Moje postupanje u izvršenju u postupku na lokalu u ulici Lole Ribara 19 koje  mi je prosleđeno od strane Opštinskog suda bilo je po zakonu, kaže se između ostalog u odgovoru javne (privatne) izvršiteljke Ivane Žugić.

-Kako su svi podaci u vezi sa sudskim predmetima predstavljaju službenu tajnu a u odnosu na nas izvršitelje i poslovnu tajnu, za sve informacije u vezi sa predmetom treba da se obratite gospodinu Zoranu Iliću,  sudiji  i predsedniku Osnovnog suda. Što se tiče zakonitosti mog postupanja, isto je po meni  u skladu sa zakonom jer nije došlo do poništaja bilo kakve odluke koju sam donela ili da je utvrđena nepravilnost radnje koju sam preduzela- kaže se u odgovoru Ivane Žugić povodom teksta koji smo juče objavili.Kragujevčanka tvrdi da joj je „otet“ lokal u sprezi privatnih izvršitelja, sudstva i Grada!

2 Comments

 1. Marko J.
  22/12/2020 - 6:00 pm

  Navedena javna izvrsiteljka ne raspolaže nikakvim stručnim znanjem,ako poverilac u 2016-oj godini izjasnio da predmet ostaje u sudu,odakle zakonsko pravo gradskom pravobranilastvu pravo da kršeći zakon,ponovo traži da sada predmet predje kod izvrsitrlja,a već su iskoristili svoje zakonsko pravo,da predmet ostaje u sudu .
  Postavlja se pitanje,ako sud nije mogao da sprovede navedeno izvršenje, kako je predmet stigao do izvrsitelja i kako je izvrsitelj uprkos silnim sudskim odlukama,da izvršenje nije moguće sprovesti,sproveo izvršenje uprkos brojnim nepodobnostima za izvršenje na datoj nepokretnosti.
  Zašto cuti,ministarstvo pravde i komora izvrsitelja,ima li u ovoj državi pravde?

  Reply
 2. 22/12/2020 - 7:18 pm

  Spas za zemlju Srbiju da se uspesni advokati prevedu u Sudije,tuzioce pa nek kosta koliko treba,sigurno jeftinije nego ovakva situacija.Razlika je u klasi sto se advokati sete to ostalim pravnicima ne dolazi na pamet.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.