Novi vd načelnika Policijske stanice u Aranđelovcu- Boban Bubanja

Novopostavljeni načelnik PU MUP Srbije u Kragujevcu Dejan Joksimović, imenovao je Bobana Bubanju, za vd načelnika Policijske stanice u Aranđelovcu, saznaje naš portal. 

Pre ovog imenovanja Bubanja je bio zamenik načelnika saobraćajne policije u Kragujevcu.

Bubanja sa kolegama Raićem i Matićem foto: MUP

Inače, široj javnosti je poznat zahvaljujući herojskoj akciji kada je sa kolegama Nenadom Matićem, vođom saobraćajnog sektora i Dušan Rašićem, saobraćajnim policajcem iz Kragujevca omogućio da N.M iz okoline Kragujevca ode za Beograd na transpaltaciju.

Drama se odigrala u januaru 2018, nakon što su porodici iz Klinike za urologiju u Beogradu javili da je obezbeđen organ koji teško bolesna devojka čeka više od dve godine. Ona je s ocem krenula put Beograda. Do Centra za transplantaciju moralo se stići u najkraćem mogućem roku. Međutim, na putu kod Kozujeva zaustavila ih je saobraćajna kontrola, koja je ustanovila da je otac devojke, koji je spremao slavu, vozio pod uticajem alkohola.

Po vejavici i lošim vremenskim uslovima, odlučili su da krenu put Beograda. Kad su je dovezli u Centar za transplantaciju na Klinici za urologiju, izneli su joj stvari i smestili je u bolnicu.

Doktori aplaudirali

Zanimljivo je da su i doktori na Klinici za urologiju, kad su čuli kako je i pod kojim okolnostima došlo do transporta pacijenta, aplaudirali policajcima, uveli ih u kancelariju i poslužili kafom da se osveže pre povratka.

 ucentar.rs

2 Comments

  1. Ljuba Kg
    05/01/2021 - 8:12 am

    Znači smenjen onaj policajac koji je doveo njih 40 da iselele dve babe i dede jer je izvršitelj Vidoje to tražio.

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.