potvrđeno pisanje ucentar: Vesna Jovanović Milošević novi direktor „Urbanizma“!?

Vesna Jovanović Milošević, sasvim izvesno biće novi direktor „Urbanizma“ u Kragujevcu!

ovo je zvaničan predlog koji je upućen odbornicima na razmatranje na elektronskoj sednici koja je zakazana za danas.

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinović jutro je zakazao konsultacije sa predstavnicima odborničkih grupa danas u 10:30 u sali 105 Zgrade gradske uprave. Kako je najavljeno iz gradskog Pres centra nakon konsultacija, po hitnom postupku, biće održana i sednica gradskog parlamenta sa početkom u 11:00.ucentar.rs

7 Comments

 1. Sale
  08/01/2021 - 12:01 pm

  Moja drugarica Veca iz Gimnazije. Nije loša, samo je ponavljala jedan razred. Nisam znao da je završila Fakultet jer je bila loš djak. Sigurno nije završila u Beogradu, jer s tm uspehom nije mogla da upiše nigde na nekoj ozbiljnoj školi !

  Reply
 2. Kaldrmas grada Kragujevca
  08/01/2021 - 1:42 pm

  Sale, Veca nikada nije pohadjala Gimnaziju, a kao drugo, zavrsila je „ne neku tamo skolu“, vec u roku Arhitektonski fakultet, u trajanju od 6 fakultetskih godina (12 semestara), sa svim predispitnim obavezama (redovnim prisustvom na predavanjima, vezbama, polaganje kolokvijuma, izrada grafickih i seminarskih radova) i veliki broj ispita (pismeni i usmeni, ili „samo“ pismeni, ili usmeni), a na kraju izrada diplomskog rada u trajanju od 7 meseci, sto mnogi danas i ne znaju kako to izgleda. I svako ko je bio student devedesetih, zna kako izgleda studirati u zemlji koja ratuje, plus nemastina, inflacija…Ona je zivela i zivi zivot ovog grada (a mogla je da ga napusti i ode iz zemlje, jer uspesni ljudi se najmanje cene u svom rodnom gradu) i sigurno ce, zajedno sa svojim kolegama, uciniti sve da Kragujevac bude jos lepsi i bolji. I ne vezano za navedeno, kakve veze ima da li je neko bio los, ili dobar djak u skoli…“lude godine (ne)prodju“ i svakome se pruza sansa, da uz talenat i naporan rad, uz velika odricanja dodje do zeljenog rezultata. Veco, srecno na novoj duznosti i imas podrsku nas kaldrmasa grada, kojima je Kragujevac (pra)dedovina.

  Reply
 3. 08/01/2021 - 2:11 pm

  Vecina je trenutno sa kupljenim diplomama!

  Reply
 4. Avram
  08/01/2021 - 4:50 pm

  Fakultete ne završavaju pametni nego uporni.

  Reply
 5. Sneža
  08/01/2021 - 6:55 pm

  Vesna nije išla u Gimnaziju jer tamo idu najbolji djaci. A jeste bila u jednoj srednjoj samnom i tu nije trebao neki uspeh a desilo se da je ponavljala. I ne znam što ne bi i ponavljač mogao da bude direktor ! Ako je negde posle završila Fakultet i ima papire onda može da bude i ne mora u Beogradu ima i druga mesta!

  Reply
 6. Zoran
  09/01/2021 - 10:59 am

  Dobro je da se Vesna nije pridružila odlivu mozgova i napustila našu zemlju. Gde bismo mi bili sada da su takvi otišli? Bili bismo stado bez čobana…

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.