oglasio se i Zoran Mladenović: „Istina i vreme pobediće laž!“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Visoki funkcioner Skupštine grada Kragujevca Zoran Mladenović, koga su zaposlene radnice u gradskoj kući prijavile za seksualno iznemiravanje oglasio se večeras i to „izjavom povodom neistinitog i učestalog pisanja portala „ucentar.rs“- koju, naravno, prenosimo u celosti.

pa nije te prijavio F-117 nego žene zaposlene u Skupštini grada
A možda je kriva SVASTIKA?

„Svako snosi odgovornost za svoje postupke i zato sada reagujem na nepravdu i nepravo. Kao profesionalno vojno lice koje je prošlo sve izazove profesije,koja nija bila laka na prostorima bivše Jugoslavije, ovu hajku doživljavam kao još jedan lični izazov. Danas se borim, za sada protiv nevidljivog neprijatelja kao i za vreme NATO napada, a kada sam se borio protiv nevidljivih aviona. Ne znam ko je, ne znam šta je, ne znam za šta me optužuje ali znam da su radari postavljeni i da se hajka vodi iz političkih operativnih centara. Ništa novo. Pravda je uvek tu sa nama možda nekad zamotana,uvijena ali se uvek odmota klupko intriga. Ponekad neopravdano kasno. Danas je cena za to kašnjenje naravno visoka za mene i moju porodicu. Ali to je cena koju danas plaćamo zato što se bavim politikom,i zato što sam očito pokušao da pokrenem stvari na bolje za koje su neki misli da ne treba ništa menjati.

Na kraju, sud je taj koji odlučuje.Po prijavama nevidljivih, ali i mojim tužbama za lažno prijavljivanje,kad saznam ko su nevidljivi“- kaže u svom obraćanju Mladenović.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar