Ima li kraja crnim vestima danas: Obesio se maturant u Užicu, majka i kćerka pronađene mrtve u Beogradu, pokušaji samoubistva.

Maturant D. I. (18) iz sela Tvrdići kod Požege pronađen je obešen u porodičnom domaćinstvu.

Prema prvim nezvaničnim podacima telo mladića je pronašla njegova majka kada se vratila sa posla.

Policija je odmah izašla na uviđaj. Za sada je poznato da je policija uzela kompjuter i telefon mladića da provere da li samoubistvo ima veze sa nekom od društvenih mreža.

Navodno je ostavio oproštajno pismo.

Nesrećni događaj je sve u selu potresao i ostavio u neverici. Svi koji poznaju porodicu kažu da je to jedna poštena i vredna porodica.

D. I. je bio učenik četvrte godine srednje Medicinske škole u Užicu.

U Budimskoj ulici u Beogradu, na opštini Stari grad, u stanu su pronađene mrtve dve žene – Nada. M (66) i njena ćerka Ana M. (35). One su pronađene s ranama po telu, a pored njih je bio i nož, javljaju beogradski mediji. Pretpostavlja se da je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

U Beogradu, na Čukarici, žena A.D. (45) pokušala je da izvrši samoubistvo skokom s 3. sprata kroz prozor svog stana.

Hitna pomoć je odmah došla i odvezla je u Urgentni centar,

Ikonopisac Vladan Grahovac (27) iz Raške, optužen da je u avgustu 2019. godine ubio Jelicu Tatarovski (82) u njenom stanu u Nišu, pokušao je da počini samoubistvo danas po završetku suđenja u Višem sudu u Nišu.

Lokalni mediji prenose da se zaleteo iz sudnice i hteo da skoči sa drugog sprata zgrade, ali su ga dvojica stražara zadržala pre nego što je prišao gelenderu.

Nakon toga je prema saznanjima Kurira počeo da plače i da viče da želi da se ubije.ucentar.rs/kurir.rs/novosti.rs/

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.