Opaa.. komunalci „razvalili“ piceriju poslanika Milana Uroševića u Kragujevcu- kazna 300 hiljada!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Picerija „Pikaso“ kažnjena je sa 300 hiljada dinara, a odgovorno lice sa 50 hiljada dinara, od strane komunalne inspekcije Skupštine grada Kragujevca, saznaje UCENTAR.

Jedan od vlasnika picerije je i Milan Urošević, narodni poslanik iz Kragujevca, koji je juče viđen u prostorijama komunalaca. Prema rečima naših sagovornika „nije se bunio i potpisao je zapisnik“.

Poslednjih nedelju dana u zajedničkoj akciji komunalne inspekcije, komunalne policije i Ministarstva unutrašnjih poslova kragujevački ugostitelji su jednostavno rečeno- satrti!

Izrečeno je dvadesetak kazni zabrane rada na 72 časa, kao i veliki broj novčanih – u visini od 150 do 300 hiljada dinara.

Inače, doskorašnji predsednik Skupštine grada Kragujevca i ovdašnji lider SPO Milan Urošević ušao je zasigurno u anale novije političke istorije. On se na ovim izborima kandididovao na listi i vlasti, i opozicije!

Naime, na listi Veroljuba Stevanovića za gradski parlament Urošević je ušao kao opozicionar na drugom mestu za odbornika- dok se na listi SNS za Republički parlament nalazio na 130 mestu kao poslanički kandidat. Ušao je i u jedan i u drugi parlament.

Milan Urošević rođen je 1985. i ekonomista je po obrazovanju, stoji u biografiji. Diplomirao je 2007. na Fakultetu za menadžment Megatrend univerziteta. Još pre završetka studija, radio je od 2006. kao savetnik generalnog direktora Instituta za javno zdravlje. Od 2011. do 2012. je bio član Upravnog odbora “Metal sistema”, a od 2013. godine zamenik predsednika Skupštine grada.

Godinu dana kasnije postao je i predsednik Skupštine grada. Inače, Urošević je imao jedan ozbiljan politički gaf kada se kao nosilac liste LDP-SPO pojavio pred biračima na bilbordima sa roleksom.ucentar.rs foto: fb/kurir.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar