sve li saznamo: Dašić se žalio Milanoviću na UCENTAR i tražio pomoć! HIT priča!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gradonačelenik Kragujevca Nikola Dašić nedavno se žalio privredniku Bratislavu Milanoviću iz Kragujevca- zbog pisanja UCENTAR. Prvi čovek Kragujevca zamolio je Milanovića da mu svojim autoritetom i vezama u Beogradu pomogne na prevazilašenju problema koje su posledica našeg objektivnog i istraživačkog pisanja. Povrh svega- rejting prvog čoveka grada vrtoglavo pada. 

-Ako ovako nastave, smeniće me- rekao je Dašić, rekavši da pisanje UCENTAR mora da se zaustavi.

Kakav je odgovor dobio, što kaže narod- nije za štampu! Ali se proveo kao bos po trnju.

najuticajniji čovek u Šumadiji: Bratislav Milanović

Inače, Bratislav Milanović je jedan od najuticajnijih Kragujevčana i slovi za „čoveka iz senke“. Šuškalo se da je imao značajnu ulogu da Nikola Dašić- iako anonimus za političke prilike postane kandidat za gradonačelnika na prošlim izborima.

novosti.rs su objavile tekst o njegovom životnom putu.

RADNO iskustvo u metalskom kompleksu, od limara i bravara do vlasnika firme iz te oblasti, Bratislav Milanović (56), osnivač kompanije „Milanović inženjering“ koju je preuzeo „Simens“, „ispekao“ je u Diseldorfu. On i u tom nemačkom gradu ima svoju fabriku. Usavršavao se širom sveta, a onda je nostalgija, kako kaže, učinila svoje, pa se sa stečenim iskustvom vratio u rodnu Šumadiju.

Nikola Dašić

Delove za šinska vozila proizvedene u kompaniji „Milanović inženjering“ su tražili najveći svetski proizvođači vozova poput „Simensa“, „Bombardijea“, „Alstoma“…, ali je svoju firmu, kako kaže, „uneo u „Simens“. Za zvaničnike i stručnjake ta odluka je početak pravog industrijskog preporoda ovog dela Srbije.

Prema Milanovićevim rečima, cilj za budućnost je izgradnja industrijskog i intelektualnog kompleksa na prostoru sela Sobovica i Lužnice (nedaleko od njegovog rodnog sela Donja Trnava), kako bi se tu stvorili preduslovi da mladi inženjeri „imaju mogućnost izbora da ostanu u Srbiji i ovde, u svojoj zemlji, napreduju i grade svoju budućnost“, pišu novosti.rs

rejting Nikole Dašića strmoglavo pada..

Inače, rejting Nikole Dašića u Kragujevcu je vrtoglavo pao za ovih šest meseci. Afere, ostavke, skandali potresaju Kraguejvac kao nikada ranije. Iz Beograda su čak naručili istraživanje a da ovdašnji SNS nije ni znao da je ono urađeno. Prema tom Dašićev rejting je bio 22,5 odsto, i prepolovljen je maltene u odnosu na dan izbora. Štaviše, njegov lični rejting se kreće nešto ispod 12 odsto, tako da je blizu istorijskog minimuma koji je zabeležio njegov kum Radomir Nikolić. Sin bivšeg predsednika Republike kao gradonačelnik imao je pred izbore podršku samo devet odsto Kragujevčana!

 


ucentar.rs foto: printskrin

Pratite narodni portal ucentar.rs i na našoj stranici  https://www.facebook.com/ucentarkg/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar