razbucala Hju Hefnera: grupni seks, tablete, policijski čas u „Plejbojevoj“ vili (I deo)

Holly Madison, jedna od devojaka Hugha Hefnera koju je javnost upoznala i preko reality serijala ‘The Girls Next Door’, radi na seriji baziranoj na svojim memoarima u kojima detaljno opisuje život s ocem Playboya u njegovoj raskošnoj vili.

Naime, dok joj je karijera još cvetala, Holly Madison, jedna od Playboyevih zečica, odlučila je napisati knjigu. Glumila je u dugogodišnjem Peepshowu u Planet Hollywoodu u Las Vegasu, kao i u svom reality showu Holly’s World. Uprkos knjizi, obožavatelji je nisu prestali ispitivati ​​o Hughu Hefneru (koji je preminuo 2017. godine) i vremenu kada je živela u Playboyevoj vili kao jedna od njegove tri devojke, piše BuzzFeed.

-Žene bi mi prišle i rekle: „Zar ti ne nedostaje život u vili?“  Ili, „Žao mi je što se Hef nije oženio sa tobom“, prisetila se Madison u nedavnom intervjuu u u svom domu u Los Angelesu. „Pomislila sam, zar ne vidite da mi je bolje samoj?“.

Hollyna knjiga Down the Rabbit Hole, priča priču o vremenu kada je bila sa Hefnerom od 2001. do 2008. i njegovim posledicama. Čitaocima je otkrila da ju je tokom života u Playboy vili mučila depresija, osećala se zarobljenom, strahovala je zbog svojih ograničenih profesionalnih mogućnost i patila zbog Hefnerove emocionalne kontrole nad njom.

Knjiga se takođe obrušava na čest slučaj u tadašnjim reality showovima gde su se žene prikazivale kao glupe. Madison o tome piše „otprilike na prelazu 2 000-e, postalo je moderno da se žene prave i prikazuju glupima – snalaze se samo zahvaljujući izgledu i brinu samo o slavi i materijalnim stvarima. Neki od učinaka tog vremena prisutni su i danas.“

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/

 

Knjiga Down the Rabbit Hole druga je na listi najprodavanijih knjiga New Yorka Timesa. Sedeći na svojoj terasi s pogledom na vrt jednog vrućeg letnjeg dana, Madison, koja je u vreme izdavanja knjige imala 35 godina kaže da se „osećala  kao da imam nešto za reći o tome što se Paris HiltonJessica Simpson i Kendra toliko slave u medijima. I ja sam bila deo toga i želela sam napisati drugu stranu priče.“

Madison je odrasla na Aljasci i u Oregonu. Bila je svesna Playboya, čak je i otišla na audiciju za Playmate milenija tokom druge godine studija. No pokazalo se da je reč o reklamnom triku.

-Žene koje su do tada pozirale za Playboy imale su glamurozne karijere, bilo da je to bila Marilyn Monroe ili Jenny McCarthy – koja je bila jako popularna dok sam ja bila u srednjoj školi – ili Pamela Anderson’- rekla je Madison.

2000. godine, kad je Madison imala 20 godina, prešla je u školu u Los Angelesu s ciljem da započine glumačku karijeru. Izdržavala se radom u Hootersu u Santa Monici, poslom koji je volela. On ju je doveo i do toga da je pozvana na zabavu u Playboy Mansion. Jedna mušterija Hootersa bila je Hefnerova prijateljica i pitala ju je bi li htela doći na zabavu. Mislila je da će to biti jednokratni događaj, ali na kraju je redovno odlazila u vilu na nedeljne zabave uz bazen.

Tu se prvi put susrela s haremom od sedam devojaka, čiji je gazda Hugh Hefner, tada imao 74 godine. Nakon godinu dana redovog boravka u vili, i kad su se njene sustanarke odselile, Madison je očajnički želela ostati u Los Angelesu i, kad se otvorilo mesto u Hefnerovom haremu, odlučila je da će pokušati biti jedna od devojaka. Devojke su je uveravale da zapravo nijedna od njih nije imala seksualne odnose s Hefnerom, a vila se činila kao lepo i slobodno mesto za život.

Uslov za život u vili: SEKS!

Kao što je Madison naučila već prve noći provedene s Hefnerom i devojkama, seks je bio uslov za život uvili. Sredom i petkom bile su Klupske noći, a Hefner i njegove dame izlazile bi u Hollywood, uživajući u VIP tretmanu u raznim klubovima.

Hefner je Madison ponudio tablete Quaalude, rekavši joj da su u 70-ima te tablete nazivali „otvaračima za bedra“. Odbila ga je, ali se napila, a kad su se svi vratili u dvorac, rečeno joj je da je vreme da ode u Hefnerovu spavaću sobu.

Hefner i Tina Jordan

Tina Jordan, koja je u to vreme bila Hefnerova djevojka br. 1 – mesto koje će kasnije zauzeti i sama Madison – uvela ju je u sobu, koja je izgledala kao da je iz epizode serije o pomahnitalim sakupljačima. Uz hardcore porno filmove na dva TV ekrana, Hefner je masturbirao dok su žene glumile lezbijske scene. Nikome nije bilo ugodno. Devojka čije je ime Madison u knjizi promenila u Vicky, gurnula ju je prema Hefneru dok ga je nagovarala da „bude s novom devojkom“. Madison piše: „Bilo je tako kratko da se ni ne mogu setiti kakav je osećaj bio osim što sam osetila njegovo teško telo na svom.“

-A neke od tih žena uzele su Hefnerove tabletice. ‘Quaalude“ tada nije bio normalno dostupan. Čak ni ne znam tačno kako ih je nabavljao-, rekla je Madison.

-Znam da ih većina devojaka mojih godina nije uzimala i ne znam kakav je osećaj kad si na njima- kaže ona.

U tom celom iskustvu nije bilo rasprave o tome želi li imati seksualni odnos s Hefnerom. Smatra li danas da taj seks nije bio u potpunosti dobrovoljan?

‘Mislim da su svi pretpostavljali da to želim jer sam bila tamo i jasno dala do znanja da želim biti djevojka’, rekla je Madison. ‘Znala sam da se nešto događa. Nisam glupa. Ali niti jedna od djevojaka to nikada ne bi priznala ili razgovarala o tome.’

Grupni seks događao bi se dva puta nedeljno.

-Uvek je to bilo sredom i petkom nakon kluba. ‘Uvek je bilo potpuno isto jer on je upravo tako volio živeti svoj život“- rekla Madison.

(nastaviće se..)


priredio:ucentar.rs izvor: https://www.buzzfeed.com/kateaurthur/holly-madison-burns-it-down foto: printskrin

Stanija o boravku u Plejbojevoj vili: „Čast mi je. Prelepo iskustvo“

– Odlazak u Holivud kod Hju Hefnera na takmičenje za najlepšu devojku, boravak u plejboj vili i upoznavanje Hju Hefnera zauvek ću pamtiti kao jedno prelepo iskustvo- rekla je starleta Stanija Dobrojević o boravku u vili Hju Hefnera povodom njegove smrti.

Srpska zečica je ponosna na druženje sa erotskim vizionarom, za kojeg se ne zna da li je svojom životnom idejom više usrećio muškaraca ili žena.

– Čast mi je što sam imala priliku da budem jedina Srpkinja koja je bila deo njegovog plejboj carstva- rekla je ona a prenosi telegraf.rs

– Sećam se kada se otvarala kapija i sam ulazak u “Playboy Mansion” je bio trenutak kada su moji snovi i očekivanja postali stvarnost! Neverovatan trenutak! Prva sam Srpkinja koja se našla u kući Hjua Hefnera, među poznatim glumcima, sportistima i ličnostima iz Holivuda. Žurke su glamurozne, organizacija se potrudila da devojke budu tretirane kao kraljice- rekla je Stanija. Ona je isticala da je Hju Hefner upamtio njeno ime, da ima ozbiljne i dugoročne planove.

– Verovali ili ne, moj najveći adut koji prolazi u Americi je moj personaliti (ličnost, prim.nov). To je nešto što vas izdvaja u moru lepotica. Naravno, i fizički izgled igra bitnu ulogu, ali nije najvažniji-.rekla je Stanija za blic.rs


1 Comment

  1. 27/02/2021 - 9:23 pm

    Ala je hugh znao svaki segment zivota da iskoristi na najbolji moguci nacin

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.