VeleObrt! funkcioner SG Kragujevca osumnjičen „samo“ za mobing!?

Visoki funkciiner Skupštine grada Kragujevca Zoran Mladenović prijavljen je „samo“ za mobing žena iz gradske uprave a ne za „polno uznemiravanje“, saznaje ekskluzivno UCENTAR. Prema rečima advokata Duška Pačariza pravnog branioca Mladenovića, on je danas u svojstvu građanina dao izjavu policiji.

-Danas smo prvi put videli prijave dve radnice Skupštine grada. Nigde se ne pominje polno uznemiravanje, nema skrinšotova poruka, slučaj deluje kao obična nameštaljka-kaže jedan  advokata Pačariza. Prema njegovim rečima slučaj je neodrživ i besmislen i verovatno Inspirisan političkim motivima.
-Mladenović je inicirao proveru diploma zaposlenih u gradskoj upravi. A onda je usledila hajka-kaže naš sagovornik.
Inače, mesecima se u javnosti špekulisalo da je reč o polnom uznemiravanju, a čak se nedavno oglasio i Savez samostalnih sindikata Kragujevca. Sindikalci su kritikovali sudske instance zbog sporosti, ali i tvrdili u svom saopštenju da je reč o polnom uznemiravanju. 

6 Comments

 1. Darko
  09/03/2021 - 5:05 pm

  Trebalo je verovati Zoranu od samog početka. Čim su diplome na proveri moralo je doci do smišljanja neke afere da bi se to zaustavilo.
  Sad ćemo da vidimo kako je proveru sprovela Sanja većnica i dal je ona podlegla pritisku aferaša i sindikalaca.
  Zoran nije i zato su probali da mu smeste.
  Zorane, sad samo napred i isteraj to do kraja, pa onda redom tuži sve koji su ti presudili pre vremena.
  Milioni su u pitanju.

  Reply
  • Ivana
   09/03/2021 - 9:34 pm

   Skroz se slazem. Odlican komentar. Cim neko pokusa nesto posteno i ispravno da uradi,kao Zoran-namesta mu se afera

   Reply
 2. Logika
  09/03/2021 - 9:49 pm

  Znači, njegov advokat već delimično priznaje krivicu? Onda mogu da zamislim kakva je istina, ništa više ne treba da kažu.

  Reply
 3. NATO
  09/03/2021 - 9:57 pm

  On nije nadležan za proveru diploma. Pacariz bi trebalo da zna da nosilac zakonodavne vlasti ne može da obavlja poslove izvršne vlasti, jer je to cista zloupotreba. On je zloupotrebio odsustvo Mikija Petrasinovica zbog korone i tražio da mu se daju podaci o diplomama. On to može da radi ali samo u Komisiji koju prethodno formira Skupština. Dakle, politikom se bave on i njegov advokat Pacariz, propali političar koji je promenio 100 stranaka. Radnici u opštini su se zabavljali glupostima tog nasilnika koji je znao da spopada žene po hodnicima, da im peva na uvo i da im priča kako imaju dobre batake. To nema veze sa mobingom, već je to klasično polno uznemiravanja. Bice zanimljivo kako će ga resetati odbornici za sledećoj sednici Skupštine. On je bruka za SNS i da je muško odavno je trebalo da da ostavku. I još nešto, i njegova diploma je na proveri.

  Reply
 4. spale
  09/03/2021 - 11:10 pm

  miki petraseinovic je sultan

  Reply
 5. Rajko
  10/03/2021 - 1:54 am

  Samo neka Dasic štiti ovakve. On je sramota za SNS i predsednika Vucica

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.