Na aukciji i kopačke Stefana Mitrovića za lečenje malog Gavrila! 973 na 3030

Pod naslovom „Stefanove kopačke kobne po Ronalda na aukciji za Gavrila“, beogradski portali pišu da je cela Srbija ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dve i po miliona evra, i to je bio signal za sve ljude dobre ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.
Nakon velike humanitarne aukcije kapitensku trake Kristijana Ronalda (prodata za 7,5 miliona dinara), koju je Portugalac odbacio u meču sa našom reprezentacijom, još jedan vredan predmet sa istog meča, mačiće se na humanitarnoj aukciji za Gavrila, i to je predmet koji je promenio čitav tok utakmice, pa čak i bio zaslužan za to da Ronaldo napusti miče i skine kapitensku traku.
Kopačke koje je štoper Stefan Mitrović nosio na meču sa Portugaliji i u kojima je uspeo u poslednjim sekundama meča dva puta odbrani gol naše reprezentacije, takođe su postavljene na humanitarnu akciju za malog Gavrila.
Stefan Mitrović je donirao ove kopačke koje su „došle glave“ Kristijanu Ronaldu i sačuvale Srbiji bod protiv Portugalije i tako pomogao akciju sakupljanja sredstava za malog Gavrila, prenose beogradski portal „Direktno“.


ucentar.rs
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.