„IMPERIJA uzvraća udarac“- Republika povukla mašine sa gradilišta na teritoriji Topole!

Slučajno ili ne- dan posle promena u opštini Topola i prekomponovanja vlasti u lokalnom parlamentu oterane su mašine sa rekonsturukcije puta koje finansira uglavnom Vlada Republike Srbije, odnosno JP „Putevi Srbije“!

Za sada nismo mogli da utvrdimo da li su velike mašine koji su radile na rehabilitaciji putnog pravca Natalinci-Šume-Vitlina-Kamenoresci povučene zbog Vaskršnjih praznika ili je reč o odgovoru Republičkih vlasti na promene.

-Otereni skipovi, grejder, utovarivači. Naredba je stigla juče, a već oko dva sata mašine su oterane. Radovi su ostavljeni na pola posla. Sada ako padne kiša biće blata do guše. Očigledno je da „imperija uzvraća udarac“-  javljaju meštani nam sa lica mesta.

Da se nešto dešava priznao je i odbornik POKS-a  Dragan Ćira Aksentijević, koji je podržao novu koaliciju u opštinskom parlamentu. On većeras na svom FB nalogu objavio iscrpno saopštenje u kome se čudi zašto njega ljudi pitaju šta se dešava kada je to obećao Aleksandar Senić iz SNS u predizbornoj  kampanji.

Inače, kako je ranije objavljeno reč je o opštinskom putu koji povezuje dva državna i rehabilituje se u dužini od 7,6 kilometara, a širina putnog pravca variraće između 4,2 i 5,2 metra.

-Ova deonica će, kada bude završena, predstavljati jednu kvalitetnu i bezbednu saobraćajnicu. Vrednost radova iznosi 160 miliona dinara. Investitor je JP Putevi Srbije, izvođač radova Srbija autoput, a podizvođač Šumadija put iz Ripnja. Rok za završetak radova je 100 dana- saopšteno je nedavno iz Skupštine opštine Topola.
ucentar.rs foto: prinskrin/FB
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID4 Comments

 1. Ana
  30/04/2021 - 10:04 pm

  Praznik je narednih pet dana, svako ima pravo na odmor

  Reply
 2. Maja
  30/04/2021 - 10:16 pm

  Sad ce Petrovic iz svog dzapa da plati nastavak radova, sad je pun kao brod, posto se prodao.

  Reply
 3. Topolac
  30/04/2021 - 10:45 pm

  „Imperija“ ne uzvraca nego nastavlja sa udarcima Topoli. Nikad nista nije pomogla niti dala, osim haosa. Dala je koordinatore koji su radili iza ledja svog opstinskog odbora i pravili dilove sa koalicionim partnerima zapostavljajuci svoje odbornike od kojih se podrazumevala poslusnost. Na gradjane Topole NIKO i NIKADA nije mislio.

  Reply
 4. Mila
  01/05/2021 - 6:42 am

  Pozoriste u kuci…. Budaleee… Tek ce se poubijaju ovi politicari medjusobno! Odsviralo im…xaxa…

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.