„IMPERIJA uzvraća udarac“- Republika povukla mašine sa gradilišta na teritoriji Topole!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Slučajno ili ne- dan posle promena u opštini Topola i prekomponovanja vlasti u lokalnom parlamentu oterane su mašine sa rekonsturukcije puta koje finansira uglavnom Vlada Republike Srbije, odnosno JP „Putevi Srbije“!

Za sada nismo mogli da utvrdimo da li su velike mašine koji su radile na rehabilitaciji putnog pravca Natalinci-Šume-Vitlina-Kamenoresci povučene zbog Vaskršnjih praznika ili je reč o odgovoru Republičkih vlasti na promene.

-Otereni skipovi, grejder, utovarivači. Naredba je stigla juče, a već oko dva sata mašine su oterane. Radovi su ostavljeni na pola posla. Sada ako padne kiša biće blata do guše. Očigledno je da „imperija uzvraća udarac“-  javljaju meštani nam sa lica mesta.

Da se nešto dešava priznao je i odbornik POKS-a  Dragan Ćira Aksentijević, koji je podržao novu koaliciju u opštinskom parlamentu. On većeras na svom FB nalogu objavio iscrpno saopštenje u kome se čudi zašto njega ljudi pitaju šta se dešava kada je to obećao Aleksandar Senić iz SNS u predizbornoj  kampanji.

Inače, kako je ranije objavljeno reč je o opštinskom putu koji povezuje dva državna i rehabilituje se u dužini od 7,6 kilometara, a širina putnog pravca variraće između 4,2 i 5,2 metra.

-Ova deonica će, kada bude završena, predstavljati jednu kvalitetnu i bezbednu saobraćajnicu. Vrednost radova iznosi 160 miliona dinara. Investitor je JP Putevi Srbije, izvođač radova Srbija autoput, a podizvođač Šumadija put iz Ripnja. Rok za završetak radova je 100 dana- saopšteno je nedavno iz Skupštine opštine Topola.
ucentar.rs foto: prinskrin/FB
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROIDShare on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar