detalji napada na policiju u Kragujevcu: dvojica pripadnika MUP povređena, trojica napadača uhapšeno!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U sinoćnoj akciji kragujevačke polcije uhapšeni su F.Đ. (33), M.S (32) i T.S (33) svi iz Kragujevca. Prema krivičnoj prijavi oni se sumnjiče za napad na pripadnike saobraćajne patrole. 

mesto sinoćnjeg napada na policiju

Incindent se dogodio sinoć oko ponoći kod zgrade Studentskog centra u Kragujevcu kada je u redovnoj saobraćajnoj kontroli vozač službenog automobila „ford“ beorgadskih tablica odbio da se podvrgne alkotestu. Prema izjavi saobraćajnih policajaca, jedan od suvozača izašao je napolje i počeo da viče na jednog pripadnika MUP „da mu je nekada pisao kaznu ženi, da ga zna… „. Došlo je do svađe, pretnji ali i fizičkog obračuna u kome su pripadnici MUP kako stoji u prijavi „dobili udarce otvorenom i zatvorenom šakom“. Uspeli su da dozovu pomoć. Ubrzo je stigao veliki broj pripadnika interventne policije i napadači su brzo savladani. Dvojica saobraćajnih policajaca imaju lakše telesene povrede i njima je ukazana lekarska pomoć u kragujevačkom Kliničkom centru.

F.Đ, M.S. i T.S određeno je policijsko zadržavanje.  Oni su danas u prisustvu advokata dali izjavu u policiji i očekuje se da budu sprovedeni u Osnovno javno tužilaštvo.

Nezvanično, saznajemo da se u automobilu nalazio još jedan muškarac, ali je on smirivao situaciju i nije osumnjičen ni za kakvo krivično delo. ucentar.rs  
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar