Kragujevčanin Filip Kostić prelazi u Hertu!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Filip Kostić bi uskoro mogao da napusti Ajntraht iz Frankfurta i da pojača – Hertu?!

Iza svega krije se ponovo Fredi Bobić, novi sportski direktor Herte, koji je stigao iz Frankfurta i za sobom želi da povede i našeg reprezentativca. Zanimljivo je i to da je Bobić svojevremeno kao sportski direktor Štutgarta takođe doveo Kostića i u taj klub, pa bi Herta mogla da bude treća zajednička destinacija.

Bobić ga je svojevremeno, 2014. doveo iz Groningena u Štutgart za šest miliona evra, a potom i 2018. u Ajntraht, najpre na pozajmicu iz Hamburgera, potom ga je klub iz Frankfurta otkupio za istu cifru.

Navodno, Herta je sada spremna da ispuni zahteve Ajntrahta i da ponudi 30 miliona evra za njegovo obeštećenje.

U Herti se otvorila pozicija za dolazak Filipa Kostića pošto je Kordoba na pragu Krasnodara, dok klub iz Berlina očekuje i zaradu od prodaje Dodija Lukebakija, koji je procenjen na 15 miliona evra.

Koliko u ovome ima istine najbolje pokazuje činjenica da je ovo preneo najpouzdaniji izvor u Nemačkoj – Bild i to na svojoj naslovnici.

I Radnički dobija novac 

Ukoliko se ostvari transfer Kostića u „Hertu“ opariće se i FK Radnički 1923. Prema klauzuli ugovora Kragujevčani imaju procenat od svakog ugovora ovog igrača koji je potekao na stadionu „Čika Dača“ izvor: sportske.net

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar