Opa Đurđo! Vojislav Šešelj SVEDOK odbrane na suđenju portala UCENTAR i Nebojše Stefanovića!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pravni tim portala UCENTAR  kao svedoka odbrane u sporu protiv Nebojše Stefanovića, ministra odbrane pozvaće Vojislava Šešelja, lidera Srpske radikalne stranke.

U tužbi Stefanovića koji je poznat pod nadimkom Neša Slina se naglašava „da je istaknuti političar DOKTOR EKONOMSKIH NAUKA, ministar odbrane, koordinator svih službi bezbednosti…“ i za duševni bol traži 400 hiljada dinara!

Reč je o tekstu koji se bavio trgovinom oružja preduzeća GIM u kome je glavnu reč dok je Stefanović bio ministar policije vodio njegov pokojni otac Branko Stefanović. Tekst je baziran na istraživačkom novinarstvu sa sa vrlo jasno navedenim izvorima.

Vojislav Šešelj je inače vrlo relevantan svedok jer je Nebojša Stefanović potekao upravo u Srpskoj radikalnoj stranci. Nedavno ga je javno prozvao da stoji iza ubistva advokata Miše Ognjanovića. 

Lider radikala Vojislav Šešelj je tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Pink izneo tvrdnju da iza ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića stoje bivši ministar policije Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović.

On je prvo pokazao transkript razgovora koji je policija prisluškivala iz maja 2018. godine.

– Ovo je snimljeni razgovor koji je policija prisluškivala između Dragoslava Miloradovića i Miše Ognjanovića i razgovor je iz 17. maja 2018. godine. Obojica su bili u škaljarskom klanu, a sada su obojica mrtvi – započeo je on.

Šešelj smatra da je povod za ubistvo Miše Ognjanovića veliki dosije Nebojše Stefanovića, kao i njegovog oca, koji je on posedovao- zbog čega je ministar odbrane i protiv njega najavio tužbu. 

– Miša Ognjanović je imao veliki dosije Nebojše Stefanovića i njegovog oca sa dokumentima skoro svih njihovih kriminalnih afera. Ovaj razgovor je snimala policija, ali nema dozvole nadležnog sudije da se snima razgovor i nema u policijskom registru na spisku ovoga dokumenta – rekao je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom Šešelj. 

Inače, Šešelj je i autor knjige „Smrdljiva slina sa lažnom diplomom Nebojša Stefanović“.

Sve u svemu, bićo to zanimljiv susret u Kragujevcu. ucentar.rs

foto: prinskrin/tviter/ilustracija

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar