EKSKLUZIVNO: Uhapšen napadač koji je pretukao mladića sa snimka, pušten na slobodu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kako Ucenttar ekskluzivno saznaje napadač za koga se sumnja da je pretukao momka sa video snimka koji je potresao Srbiju uhapšen je od strane kragujevačke policije. Posle saslušanja, on je pušten, 

Redakcija Ucentar došla je u posed snimka na kome se vidi brutalno prebijanje mladića u strogom centru Kragujevca. To je bila vest dana u Srbiji prekjuče!

Naše navode da se napad dogodio 24. septembra u večernjim satima u prolazu kod poslastičarnice „Srce“, potvrdila je kasnije i policija. 

Na snimku se vidi kako trojica napadača presreću momka koji se nalazi u prolazu. Jedan od njih počinje da ga udara, obara na zemlju a onda mu brutalno nanosi povrede. Za to vreme druga dvojica rukom se verovatno hvataju za pištolje i odvraćaju drugove napadnutog mladića da mu pomognu. Sve to vreme nasilnik tuče i šutira nesrećnog mladića u glavu. Sve to traje oko tridesetak sekundi zadajući mu pritom veliki broj udaraca. Na kraju beže sa mesta tuče. U jednom trenutku je prošao i automobil što ih nije zaustavilo.

 

VIDEO: Prebijanje mladića u centru Kragujevca… ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar