Poveži se sa nama
Admiral

fokus

„Univerzitet u Kragujevcu otvara vrata: Počinje prijavljivanje za 4.000 mesta na osnovnim, integrisanim i strukovnim studijama“

Published

on

Na 12 fakulteta kragujevačkog Univerziteta u ponedeljak, 17. juna počinje prijavljivanje kandidata za upis u prvu godinu osnovnih, integrisanih i strukovnih studija, koje će trajati do 26. juna. Na fakultetima ovdašnjeg Univerziteta za upis u prvu godinu studija ima ukupno 3.931 slobodno mesto. Od tog broja, 2.726 je budžetskih, dok je 1.205 samofinansirajućih.  
Polaganje prijemnih ispita biće održano od 26. juna do 8. jula prema rasporedu objavljenom na fakultetu, dok će do 17. jula biti završen upis u prvom upisnom roku.
Cene školarina za studije na fakultetima ovdašnjeg Univerziteta kreću se od 45.000 dinara do 5.000 evra, u zavisnosti od fakulteta i smera. 
Sve informacije o upisu u prvu godinu osnovnih, integrisanih i strukovnih studija na fakultetima možete pronaći na sajtu Univerziteta u Kragujevcu.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fokus

Nepromenjene cene goriva

Published

on

By

Ko Maksimalne maloprodajne cene dizela i benzina biće u narednih sedam dana nepromenjene i litar dizela će i dalje koštati 190 dinara, a benzina (BMB95) 176 dinara, rečeno je u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine.

Nove cene goriva objavljuju se svakog petka do 15 časova.

Continue Reading

fokus

Besplatni preventivni stomatološki pregledi

Published

on

By

U Zavodu za dentalnu medicinu Kragujevac, u nedelju, 29. septembra, biće organizovani besplatni preventivni stomatološki pregledi.

Prioritet su deca, trudnice, porodilje, studenti i penzioneri, kojima će biti pružena prilika da provere zdravlje svojih zuba i usne duplje bez troškova.

Pregledi su deo inicijative koja ima za cilj povećanje svesti o značaju preventivne

Continue Reading

fokus

Nešto više od sat vremena bilo je potrebno četi Alekse Brđovića za plasman u četvrtfinale.

Published

on

By

Nešto više od sat vremena bilo je potrebno četi Alekse Brđovića za plasman u četvrtfinale.

Iako je rezultatski bio najubedljiviji u prvom setu, morao je tim iz Kragujevca da se potrudi kako bi stigao do uvodne prednosti. Ipak, uspeo je sredinom prve deonice domaćin da slomi otpor rivala i povede sa 1:0. U naredna dva seta je Radnički uspevao da napravi zalihu već u ranoj fazi istih i na kraju je bez previše problema mogao da proslavi prolazak u narednu fazu.

Milutin Nejić bio je najefikasniji u trijumfu svog tima sa 14 poena, dok je Dušan Lopar brojao do 12.

Continue Reading

Najpopularnije