Poveži se sa nama
Admiral

Crna Hronika

Saobraćajna nezgoda kod Palate pravde: Sudar motora i automobila

Published

on

Večeras je kod Palate pravde došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali motor i automobil.

Incident se dogodio oko ponoći, a trenutno nema informacija o povređenima.

Policija i hitna pomoć su brzo stigle na mesto nesreće i započele istragu kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do sudara.

Detalji o uzroku nesreće i eventualnim povredama učesnika još uvek nisu poznati. 

Uskoro opširnije..

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Crna Hronika

Uhapšen kragujevački biznismen G.V. zbog pretnji smrću

Published

on

By

Nakon pisanja portala Ucentar, kragujevački biznismen G.V. uhapšen je zbog pretnji smrću koje je uputio N.I. tokom incidenta u noćnom klubu u Kragujevcu.

Incident se dogodio nakon što je G.V.izgubio sudski spor.

U jednom trenutku pokušao je da ga fizički napadne staklenom flašom, ali je brza reakcija obezbeđenja kluba sprečila dalju eskalaciju nasilja.

Kako nezvanično saznajemo danas je G.V. pušten na slobodu rešenjem Osnovnog suda, ali mu je izrečena mera zabrane prilaska oštećenom i svedocima na manje od 100 metara, kao i zabrana komunikacije s njima.

Ovaj slučaj izazvao je veliko interesovanje javnosti, dok se očekuje dalji razvoj događaja.

Continue Reading

Crna Hronika

PETOČLANA PORODICA POGINULA: Detalji stravičnog sudara sa oklopnim vozilom: Među stradalima TROJE DECE!

Published

on

By

Najnovija Vest Ucentar.rs

Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili jedno putničko i drugo vozilo Vojske Srbije. Poginula je petočlana porodica – otac, majka i troje dece.

– Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija, kaže za RINU jedan od očevidaca.

 

Prema prvim informacijama, u automobilu su bili roditelji sa troje dece. 

 

 

Sudar vojnog borbenog vozila i putničkog automobila dogodio se nešto posle 13 sati.

– Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije, navodi se u saopštenju Vojske Srbije.

Usled ove teške nesreće saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je potpuno prekinut. Stvorena je dugačka kolona vozila u oba smera.

Continue Reading

Crna Hronika

SKANDAL! BAHATI KONTROVERZNI BIZNISMEN PRETIO SMRĆU!

Published

on

By

Nakon što je izgubio sudski spor, kragujevački biznismen je sinoć kasno u jednom lokalu pred svima pretio detetu advokata protivne strane da će ga ubiti! Pokušao je i da ga fizički napadne staklenom flašom, ali ga je obezbeđenje u tome sprečilo. 

Reč je kontroverznom biznismenu, koji je kragujevačkoj javnosti poznat kao lice sa dva imena i dva prezimena, koji je ovo dupliranje uradilo kako bi izbeglo osudu za teško krivično delo koje je izvršilo u inostranstvu. A poznato je i da je u zadnjih nekoliko godina izvršilo nekoliko krivičnih dela i u našoj zemlji.
Događaj je prijavljen policiji, pa ostaje da ispratimo ovaj slučaj, posebno zato što se bahati biznismen javno i glasno hvalio da je policija njegova i da ima jaku vezu u vrhu kragujevačke policije.

Ucentar je počeo da dobija dodatne nformacije o tome da kragujevačka policija o ovom događaju uopšte nije obavestia tužilaštvo!!!

Nastavak sledi…

Continue Reading

Najpopularnije