Poveži se sa nama
Admiral

Crna Hronika

Kragujevčani uhvaćeni u trgovini falsifikovanom firmiranom garderobom

Published

on

Policija je razotkrila dvoje Kragujevčana zbog trgovine falsifikovanom firmiranom garderobom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Despotovcu, u saradnji sa Upravom carina, podneće krivične prijave protiv žene (44) i muškarca (70) iz Kragujevca, zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćenog korišćenja autorskih prava i upotrebe tuđeg poslovnog imena ili oznake robe.

U kombiju marke “Opel”, koji je koristila osumnjičena, policija je pronašla 635 komada garderobe sa oznakama poznatih brendova, procenjene vrednosti preko 914.000 dinara.

U drugoj akciji, u vozilu marke “Reno”, kojim je upravljao sedamdesetogodišnji osumnjičeni, otkriveno je 68 komada brendirane odeće, vredne oko 54.000 dinara.

Sva oduzeta garderoba je predata nadležnim organima, a protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Crna Hronika

Radnik tragično nastradao nakon pada sa zgrade u Karađorđevoj ulici u Kragujevcu

Published

on

By

Prema nezvaničnim informacijama, radnik je nastradao nakon što je pao sa zgrade u Karađorđevoj ulici u Kragujevcu.

Nesreća se dogodila oko 16:30 sati, tokom izvođenja građevinskih radova, a radnik je na licu mesta preminuo usled zadobijenih povreda.

Ubrzo nakon incidenta, na lice mesta stigla je ekipa Hitne pomoći, ali, nažalost, radniku nije bilo spasa. Policija je izvršila uviđaj, a uzrok nesreće biće utvrđen nakon detaljne istrage.

Očekuju se zvanične informacije od nadležnih institucija, dok su radovi na gradilištu trenutno obustavljeni.

Continue Reading

Crna Hronika

ČETVORICA MUŠKARACA DOŠLA NA PUMPU, A ONDA JE USLEDIO HAOS Jezivi detalji obračuna u Kragujevcu

Published

on

By

U sukobu na pumpi u Kragujevcu jedan muškarac je povređen, dok su trojica napadača uhapšena.

Kako nezvanično saznajemo,do incidenta je došlo posle podne kada su trojica muškaraca došla da, po svemu sudeći, „izravnaju račune“ na ovoj pumpi.

Prema nezvaničnim saznanjima, muškarac na pumpi je izašao sa puškom i sekirom, a kako bi zaplašio „nepoželjne goste“ pucao je u vazduh.

Oni su uspeli da ga savladaju, oteli su mu oružje i žestoko ga pretukli.

Policija je brzo uspela da ih identifikuje, a zatim pronađe i uhapsi. Povređeni je medicinski zbrinut. U toku je istraga, a očekuju se novi detalji o ovom događaju.

Continue Reading

Crna Hronika

Vozač V.L. u teškom alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nezgodu, oštećen frizerski salon

Published

on

By

Policija Rotaciona Svetla

Policijski službenici saobraćajne policije u Kragujevcu priveli su dvadesetdvogodišnjeg V. L. iz Aranđelovca, koji je jutros, vozeći automobil „Reno Klio“ u stanju teške alkoholisanosti i pod zabranom upravljanja vozilom, izazvao saobraćajnu nesreću.

Vozač je udario u izlog i zid frizerskog salona u Aranđelovcu, prouzrokujući materijalnu štetu na objektu. Nakon zadržavanja, V. L. je sproveden Prekršajnom sudu u Aranđelovcu, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu.

Policijska uprava u Kragujevcu apeluje na sve vozače da se strogo pridržavaju saobraćajnih propisa i da ne voze pod dejstvom alkohola, čime direktno štite svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Continue Reading

Najpopularnije