Poveži se sa nama
Admiral

fokus

(FOTO)Težak sudar u ranim jutarnjim satima u naselju Aerodrom

Published

on

Najnovija vest Policija
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fokus

EVO KADA POČINJE PROIZVODNJA GRANDE PANDE U SRBIJI: Gradonačelnik Kragujevca otkrio svoja saznanja, biće to odlična šansa za šumadijsku privredu

Published

on

By

Fijatov automobil „grande panda“ pušten je u prodaju, a pojaviće se prvo na francuskom i holandskom tržištu. Kada će iz kragujevačke fabrike izaći prvi model još pouzdano niko ne može da potvrdi.

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić za RTS da ni on nema tačne informacije o početku serijske proizvodnje:

– Sam „Stelantis“ je dosta ograđen kada je datum u pitanju, ali ono što vidimo je da se proizvodnja polako priprema, a to potvrđuju i najave da će ovaj model uskoro početi da se prodaje na tržištu Evrope. Šumadijska privreda veliki delom učestvuje u izvozu Srbije i nadam se da će „grande panda“ će tome dodatno doprineti.

Iz kompanije „Stelantis“ ranije su poručili da nikada nisu govorili o pokretanju proizvodnje početkom oktobra, već samo da će ona početi tokom 2024. godine.

Kupci u Holandiji i Francuskoj moći će da kupe samo električnu „pandu“, a mogu da poruče primerke iz B segmenta, kao i verzije „la prima“ i „red“, po cenama koje se kreću od 25.000 evra pa naviše.

Continue Reading

fokus

Incident u Zmaj Jovinoj: Pucano na dostavljača hrane, istraga u toku

Published

on

By

Najnovija vest Policija

Preksinoć je u Ulici Zmaj Jovinoj došlo do incidenta u kojem je nepoznata osoba otvorila vatru na dostavljača hrane. Na sreću, dostavljač nije povređen, a policija je brzo reagovala na prijavu o pucnjavi.

Očevici navode da je pucanj odjeknuo tokom večernjih sati, što je izazvalo paniku među prolaznicima. Policijske jedinice su ubrzo stigle na mesto događaja i započele potragu. Nedugo zatim, ušle su u stan iz kojeg se, prema izjavama svedoka, veruje da je pucano.

U stanu je pronađen pištolj, za koji se sumnja da je korišćen u napadu, kao i falsifikovana službena isprava i nekoliko hiljada falsifikovanih evra. Policija je obavila uviđaj i zaplenila pronađene predmete. Istraga je u toku kako bi se identifikovao počinilac i utvrdila njegova eventualna povezanost s kriminalnim aktivnostima.

Više informacija uskoro.

 

Continue Reading

Društvo

POČEO JE JESENJI KRUG NAGRADNE IGRE “UZMI RAČUN I POBEDI“: Prvo izvlačenje već zakazano za kraj meseca, a evo na koji način možete da učestvujete

Published

on

By

Zvanično je počeo i jesenji krug nagradne igre ,,Uzmi račun i pobedi“, a već je zakazno i prvo izvlačenje, koje će se odigrati 26. oktobra od 18 časova na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Novi stanovi u Zemunskim kapijama su spremni, ima ih čak deset, i čekaju najsrećnije učesnike. Takođe, dobre vesti su da u izvlačenjima učestvuju svi računi koji nisu izvučeni u prvom krugu, ali i oni koji su uneti u aplikacijama u međuvremenu.

Isto tako, kao što je i do sada bio slučaj, bezgotovinska plaćanja mogu da donesu i duplu šansu za dobitak, budući da računi na kojima je istaknuto bezgotovinsko plaćanje automatski dobijaju dva jedinstvena koda koja ravnopravno učestvuju u izvlačenjima.

Continue Reading

Najpopularnije