funkcionerka SNS iz Aranđelovca NAPRED(N)OVALA do Koridora!

Na svom FB profilu Marija Preković, savetnica predsednika opštine Aranđelovac Bojana Radovića obznanila je da je dobila posao u „Koridorima Srbije“!

 

Vr(e)li kadar iz Aranđelovca nije pojasnila da li je posao dobila na konkursu, niti šta ju je preporučilo za mesto u ovoj važnom državnom preduzeću!  Šira javnost po prvi put za nju je čula 2015.godine, kada su u „Blicu“ osvanule njene fotografije sa tadašnjim predsednikom Tomislavom Nikolićem.

„Tomu sam upoznala 2010. godine, još dok smo bili u opoziciji. Kontaktirala sam sa svim bitnim ljudima iz SNS. Čak i više sa Vučićem, nego sa Nikolićem. Imam sve telefone, i predesednikov, i premijerov. Ali, ne vidim šta je tu loše. Tomislav Nikolić je, koliko ga znam, dobar čovek, pošten. A sve slike gde smo zajedno su sa zajedničkih skupova“, rekla je tada Marija Preković, savetnica predsednika opštine u Aranđelovcu.

– Nemam šta da krijem. Žao mi je što su fotografije sa „Fejsbuka“ iskorištene, isečene, i što je u medijima objavljeno da sam ja „mezimica“ predsednika Srbije. Ja sam ozbiljna žena, radim svoj posao najbolje što mogu. Ja poznajem sve ljude u SNS. Nisu mi slike sa Tomislavom Nikolićem pomogle u karijeri. Slika gde sam sa krznom oko vrata je iz Kragujevca, kada je Radomir Nikolić postao gradonačelnik. Svi smo se radovali. A slika na kojoj sam sama, u kratkoj haljini, je iz Aranđelovca. To je iz 2009. godine, bila sam sa drugaricom, kada smo se vratile sa bazena – kaže u izjavi „Blicu“ Marija Preković, i pita se „da li je dovoljno da žena bude zgodna, pa da se dovede odmah u vezu sa nekim od političara“.

U jednoj drugoj ispovesti za vesti.rs decidirano tvrdi „LAŽU DA SAM TOMINA ŠVALERKA“. Ovaj portal piše da Marija Preković, koju su poslednjih dana na društvenim mrežama označavali kao „švalerku“ Tomislava Nikolića u svojoj ispovesti odbacuje te optužbe i tvrdi da je sa predsednkom Srbije povezuje samo stranačka i ideološka bliskost!

Kako kaže, Marija koja radi u opštini Aranđelovac, u šoku je zbog lažnih optužbi koje su iznete na njne račun i zbog kojih je postala žrtva tračeva i zlih jezika.

– To nije istina i velika je sramota. Meni je čast što sam nekoliko puta imala priliku da sretnem predsednika Tomislava Nikolića na stranačkim skupovima i da se sa njim slikam, kao što su se slikali i drugi članovi Srpske napredne stranke, kaže Marija Preković.

Ona je zaposlena u upravi opštine Aranđelovac kao savetnik predsednika opštine zadužena je za Narodnu kancelariju predsednika opštine.

– Udata sam i majka dvoje dece, živim u malom gradu. Sve je ovo velika sramota. Slike koje su objavljene su isečene, samo je jedna slika na kojoj smo predsednik Nikolić i ja sami, na ostalim slikama je sa nama bilo još ljudi, ali su slike isečene. Kod sebe imam originale koji dokazuju da na slikama nismo sami, zaključuje Marija ogorčeno za portal vesti.rs.

Vremenom je postala predsednik FK „Šumadija“ iz Aranđelovca a u tabloidnoj javnosti su se pojavljivale njene obnažene fotografije, pa čak i klipovi poput starleta. Posao u „Koridorima“ je vrhunac uznapredovanja ove SNS savetnice.

ucentar.rs foto: mediji printscreenNavijačica „Partizana“ 

U jednom intervjuu koji je objavio „Mocart“ Marija Preković odgovarala je pitanja o njoj kao navijačici.

Klub koji nosite u navijačkom srcu ?
“Partizan u meni izaziva navijačku strast. Podrazumeva se da je Šumadija iz Aranđelovca još jedan omiljeni klub”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Sve utakmice fudbalskog kluba Partizan. Naročito onu protiv Njukasla koja se mnogima urezala u sećanje. Takođe, pamtim sve derbije. I one koji su se tragično završili po nas”.

 

  

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.