Otkrivamo: gradski ministar kupio još jedan lokal u epicentru Kragujevca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gradski ministar za komunalije Vladimir Maksimović pre nekoliko meseci kupio je još jedan lokal u epicentru Kragujevca, otkriva ucentar.rs

 

Maksimović je kupio lokal od 12 kvadrata u istoj zgradi gde već poseduje poslovni prostor u kome se nalazi kafić.  Zbog toga, kako nam je potvrđeno -Agencija za borbu protiv korupcije Vlade Republike Srbije ispituje navode prijave da li se gradski ministar za komunalije nalazi u sukobu interesa.

Naime, resor koji vodi Maksimović u Skupštini grada Kragujevca direktno uređuje oblast i propise o radu ugostiteljskih objekata.

Predsednik Slovaka u Kragujevcu!

Pored toga kako saznajemo, Agenciji za borbu protiv korupcije danas će biti upućena i dopuna prijave u kojoj se traži preispitivanje da li je u sukobu interesa pošto je pored ove funkcije- istovremeno i direktor „Energetike“.

Inače, aktuelni gradski ministar, direktor  u najvećoj toplani na Balkanu i sada vlasnik dva lokala u epicentru Kragujevca svojevremeno je bio glavna „zvezda“ srpske štampe. Tada je postao predsednik stranke slovačke nacionalne manjine u Kragujevcu. U tom trenutku, prema zvaničnom popisu stanovništva u centralnom gradu Šumadije živelo je- 16 Slovaka!

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar