Otkrivamo: gradski ministar kupio još jedan lokal u epicentru Kragujevca!

Gradski ministar za komunalije Vladimir Maksimović pre nekoliko meseci kupio je još jedan lokal u epicentru Kragujevca, otkriva ucentar.rs

 

Maksimović je kupio lokal od 12 kvadrata u istoj zgradi gde već poseduje poslovni prostor u kome se nalazi kafić.  Zbog toga, kako nam je potvrđeno -Agencija za borbu protiv korupcije Vlade Republike Srbije ispituje navode prijave da li se gradski ministar za komunalije nalazi u sukobu interesa.

Naime, resor koji vodi Maksimović u Skupštini grada Kragujevca direktno uređuje oblast i propise o radu ugostiteljskih objekata.

Predsednik Slovaka u Kragujevcu!

Pored toga kako saznajemo, Agenciji za borbu protiv korupcije danas će biti upućena i dopuna prijave u kojoj se traži preispitivanje da li je u sukobu interesa pošto je pored ove funkcije- istovremeno i direktor „Energetike“.

Inače, aktuelni gradski ministar, direktor  u najvećoj toplani na Balkanu i sada vlasnik dva lokala u epicentru Kragujevca svojevremeno je bio glavna „zvezda“ srpske štampe. Tada je postao predsednik stranke slovačke nacionalne manjine u Kragujevcu. U tom trenutku, prema zvaničnom popisu stanovništva u centralnom gradu Šumadije živelo je- 16 Slovaka!

ucentar.rs 

8 Comments

 1. mamazaga
  05/10/2020 - 1:28 pm

  ajde Makso dosta si se nakrao lokali baste svetska banka energetika svuda te ima 🍀zaposlio si zenu na bolje mesto i auto si kupio kucu na suncevom bregu zavrsio i put do kuce u luznicama the end ministre gradski 💪🏻

  Reply
  • Анонимни
   13/10/2020 - 8:31 pm

   Dodji da ss prošetamo tim putem ja i ti .😉

   Reply
 2. Zoran
  05/10/2020 - 4:05 pm

  Podrzavam ovo sto pisete, za svaku osudu je, ali bi mogli da se bavite i drugim ministrima u gradskoj vlasti, npr. Zekom i njegovim bogatstvom i kako je dosao do njega, kroz aferu studentske prevare. Mogla bi i agencija za borbu protiv korupcije time da se pozabavi.

  Reply
 3. Don Kihot
  05/10/2020 - 6:35 pm

  Epicentar?!Da,u slučaju da je bio zemljotres.Inače,kupio je lokal u centru-čudna mi čuda!Pa neće ga sigurno kupiti običan građanin koji radi za minimalac!

  Reply
 4. Jovan
  05/10/2020 - 11:08 pm

  Lokal je imao pre 15 godina, kuća pre 10god. Možda je tad krao po fakultetima dok je studirao?? 🤣🤣🤣Samo napred ćemale

  Reply
  • mamazaga
   06/10/2020 - 9:34 am

   ovaj je kupio pre dva meseca 💯

   Reply
 5. gagi
  06/10/2020 - 5:41 pm

  Maksa i Vita tandem snova, lepe su pare od projekata😂😂😂

  Reply
 6. dukabazuka
  06/10/2020 - 9:36 pm

  Radomirov tandem Vita I Maksa

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.