šokantno: Policija u Kragujevcu pronašla nacrt „šiptarske“ diplome koja je pokrenula aferu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nacrt „diplome o položenoj doktorskoj disertaciji“ Safeta Hodže, sudije Ustavnog suda nepriznate države Kosovo u toku policijske istrage pronađen je na hard-diskovima Univerziteta u Kragujevcu!!!

Put od Kragujevca do Kosmeta i nazad…

Inače, faksimil diplome na kojima se nalaze navodno potpisi rektora „univerziteta“ E.P.C.D i tadašnjeg rektora kragujevačkog Univerziteta Nebojše Arsenijevića naš portal je prvi objavio čime je krenula afera koja je uzdrmala ceo region.

Postavilo se pitanje da li su potpisi falsifikovani i ako nisu- zašto je ona overena u Kragujevcu 2016.godine.

U potonjoj policijskoj istrazi, zaplenjeni su softveri i hard diskovi sa Univerziteta u Kragujevcu koji su veštačeni u odeljenju za Visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije. Pronađeno je još 14 nacrta diploma, koje su tehnički upravo rešene kao što je diploma sudije Hodže čiji nacrt posedujemo.

Međutim, ŠOKANTNO je da su inspektori UKP Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije na Univerzitetu u Kragujevcu, izmežu ostalih- našle i nacrt upravo diplome Safeta Hodže.

osvedočeni albanskii nacionalista: Safet Hodža

Sa druge strane, faksimil „diploma“ sa pratećom dokumentacijom našem portalu dostavljena je od izvora iz Ustavnog suda nepriznate države Kosovo!

Kako se od nacrta sa kragujevačkog Univerziteta do Ustavnog suda nepriznate države Kosovo obrela tamo, moraće da odgovori istraga koja je nekoliko meseci tavorila zbog Višeg javnog tužilaštva Posebnog odeljenja za suzbijanje korupciju u Kraljevu, koje duže vreme nije izdavalo nalog za pokretanje predistražnih radnji!

Šta se čeka?

U našem istraživanju o imenima koje se nalaze na nacrtima diploma ispostavilo se da se radi uglavnom o Albancima sa Kosmeta, Makedonije i Bošnjacima iz BIH. Neki od njih su bezbednosno interesantna lica za naše službe bezbednosti, što samo daje veću težinu ovoj aferi.

Inače, Safet Hodža je poznati albanski nacionalista blizak struji Ramuša Haridinaja.

(nastaviće se)

ucentar.rsKljučna pitanja na koje mora da odgovori policijska istraga

Ključno pitanje: Da li je njegov potpis!?
dr Nebojša Arsenijević

Policijska istraga koja je u toku mora da odgovori na nekoliko ključnih pitanja. Prvenstveno da li su potpisi dr Branislava Šoškića, tadašnjeg rektora „univerziteta“ E.C.P.D i dr Nebojše Arsenijevića, tadašnjeg rektora Univerziteta u Kragujevcu na diplomi Safeta Hodže- autentični!? Ništa manje važan je i odgovor na pitanje odakle faksimili 14 diploma o položenim doktorskim studijama uglavnom Šiptara sa Kosmeta na hard diskovima ovdašnjeg Univerziteta. E.C.P.D je demantovao da su Hodži, sudiji Ustavnog suda nepriznate države Kosovo izdali diplomu o doktorskoj disertaciji…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar