dno: Privatna izvršiteljka „skinula“ novac za plate medicinarima u kovid bolnicama u KC „Kragujevac“!

Javna (privatna) izvršiteljka Ivana Žugić iz Kragujevca blokirala je račun Kliničkog centra „Kragujevac“ i u danu kada je zabeležen najveći broj obolelih od korone u centralnom gradu Šumadije- „skinula“ novac za plate medicinskim radnicima u kovid bolnicama!

-Reč je o dugu od oko tri miliona dinara iz 2018.godine privatne firme „Farmaprom“ iz Beograda, koja preko RFZO isporučuje sanitetski materijal za KCK i mogao je da se plati još godinu dana. Taj račun je trebalo da se konverzuje u javni dug zdravstva kao što je to urađeno i sa lekovima- kažu nam u KCK naglašavajući da je ovaj način naplate u trenutku kada vlada pošast korone „u najmanju ruku deguntantan“.

Radnici kovid bolnica u KC „Kragujevac“

-Taj novac je bio namenjen za plate radnika koje je KC „Kragujevac“ primio za rad u kovid bolnicama i mesecima oni su heroji ove situacije kada rade u vanrednim uslovima. Da smo znali snašli bi se, ali ovako bez poziva, ili upozorenja novac je samo skinut sa računa- kažu u KC „Kragujevac“.

Inače, Odlukom Komore javnih izvršitelja, javnoj izvršiteljki iz Kragujevca Ivani Žugić za područje Višeg suda u Kragujevcu i Privrednog suda u Kragujevcu, rešenjem Disciplinske komisije Ministarstva pravde izrečena je mera zabrana obavljanja delatnosti u trajanju od jedne godine, saopšteno je početkom 2019.godine u saopštenju za javnost Komore.

U međuvremenu, plate radnika su-isplaćene!

ucentar.rs 

3 Comments

 1. Анонимни
  02/12/2020 - 5:01 pm

  Klasicni pljackasi, sve te izvrsitelje ukinuti po kratkom postupku

  Reply
 2. Zvončica
  02/12/2020 - 11:32 pm

  Lažu,nisu uplatili plate!!!!

  Reply
 3. KCKragujevac
  02/12/2020 - 11:33 pm

  U medjuvremenu, plate radnika NISU isplacene i ko zna kad ce biti

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.