obrt: Devojčica pala sa četvrtog sprata dok je kačila ukrase. Oseća se dobro…

DVANAESTOGODIŠNjA devojčica preživela je pad sa četvrtog sprata stambene zgrade u naselju Stanovo u Kragujevcu. Ona je zbrinuta u kragujevačkom Kliničkom centru , smeštena je na odeljenje intenzivne nege i nalazi se van životne opasnosti, pišu novosti.rs

– U toku su i druge dijagnostičke pretrage, prati se stanje unutrašnjih organa i mekih tkiva, kažu u ovdašnjem Kliničkom centru.

Kako saznajemo u ovom naselju, devojčica je sinoć, oko 20 časova i trideset minuta, pala sa prozora svog stana na četvrtom spratu zgrade u Ulici Ljubiše Bogdanovića u kragujevačkom naselju Stanovo.U stanu živi sa roditeljima i mlađom sestrom.

Prema nekim nezvaničnim informacijama,koje su preneli pojedini mediji, devojčica je ,navodno, iskočila kroz prozor kada je čula da su roditelji proveravali njene ocene u elektronskom dnevniku.Oni koji bolje poznaju ovu porodicu,pak, pričaju da je dete najverovatnije palo sa prozora dok je pokušavalo da okači novogodišnje ukrase.

-Hvala Bogu da je preživela. Nadamo se da će i nadalje sa njom sve biti u redu i to je najvažnije, pričaju stanari zgrada u Ulici Ljubiše Bogdanovića.

Komšije kažu da čim su čuli da je dete palo sa prozora odmah potrčali da pomognu.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.