čitaoci javljaju: Deponija kod bolnice- u Šumarice tenkom!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Prvi gradski komunalac Vladimir Maksimović

Čitaoci narodnog portala ucentar, redovno javljaju o svemu što ih kao građane muči i brine. Upravo je zbog toga naš portal napravio tektonsku pometnju na medijskom nebu u Šumadiji i za samo sedam meseci zabeležio meteorski uspeh.

Iz tog dobrokomšijskog odnosa, da ga tako nazovemo- često isplivaju i fotografije koje su pred Vama.

Krater do kratera u Šumaricama

U naselju „Šumarice“ udaljenom pet kilometara od centra grada potreban vam je maltene tenk da prođete ulicom Uče Bosanca. Krateri ispunjeni vodom usnimljeni su tokom jučerašnjeg dana.

Zabrinjavajuće scene zabeležene su i u samom gradu. Kod Kliničkog centra „Kragujevac“-đubre na sve strane. Ima i medicinskog otpada. Ovde se nalazi Infektivna klinika i kovid bolnice, pa je velika potencijalna opasnost od zaraze.

scene u samom gradu

Na čelu Gradskog veća zadužen za komunalnu delatnsot nalazi se Vladimir Maksimović. Maksimović je u prethodnom mandatu bio gradski ministar za razvoj i označen je kao „glavni krivac“  što su Kragujevčani iz svojih džepova platili 187 hiljada evra „penala“ EBRD banci. Ogromni penali plaćeni su zbog jedne tačke ugovora u kojoj se Grad Kragujevac obavezao da povuče obezbeđena sredstva iz kredita, a to nije učinjeno.

 

 

 

 ucentar.rs

foto galerija: 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar