Zaslugama FK Radnički 1923 i svih zaposlenih, klub je postigao istorijske uspehe koje je prepoznala i država i relevantne institucije. Zahvaljujući njima, na stadionu imamo nove stolice, lože, reflektore i sve što je potrebno za nov, moderan i kvalitetan trenažni centar, kao i stadion na kome će ubrzo biti odigrane utakmice Super lige,“ rekao je gradonačelnik Dašić.

Zbog istorije FK Radnički i naše povezanosti sa “Čika Dačom“, doneta je odluka da novi stadion bude izgrađen na novoj lokaciji u Korman polju. Rekonstruisani stadion “Čika Dača“ biće pretvoren u trenažni centar,“ dodao je Dašić.

Na tribinama su zamenjene stolice i semafori, u toku je postavljanje reflektora, a uskoro će biti završene i nove VIP i TV lože, rekao je Igor Konatar, generalni direktor Fudbalskog kluba Radnički 1923. Planira se i uređenje pomoćnog terena, što će značajno podići standard stadiona. Investicije države, sponzora i Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, kao i podrška grada Kragujevca, zaslužene su uspehom kluba u prethodnoj sezoni i stabilnom finansijskom situacijom.

Do početka sezone stadion imati potpuno nov izgled i publiku i gledaoce tribine stadiona Čika Dača, dočekaće početkom novembra, kazao je Konatar, generalni direktor kluba.